A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

​Fejlesztő társasjátékok - ha két legyet akarunk egy csapásra!

Sok esetben okoz fejtörést, hogy mivel ajándékozzuk meg gyermekünket, unokánkat, vagy mit vigyünk ajándékba ha vendégségbe megyünk egy kisgyereknek. A mai gyerekeknek már mindenük megvan, a szülök már születésük előtt elhalmozzák őket plüss állatokkal, színes, hangutánzó forgó játékokkal, egyéb érdekes holmikkal.

Ha két legyet akarunk ütni egy csapásra, akkor érdemes fejlesztő társasjátékok terén gondolkodnunk, hisz azon túl, hogy az szórakozás, kikapcsolódás, és családi program a gyermeknek, egyben fejleszti is a képességeit, ügyesedik, okosodik is általa. Fejlesztő társasjátékok azonban ma már tucatjával kaphatóak, így nem mindegy melyiket választjuk. Ha már pénzt adunk valamiért, akkor az legyen maximálisan szórakoztató, és legalább annyira fejlesztő is. Hogy jól választhassunk, kifejezetten kapóra jön a társasjáték webáruház, ahol a kínálat mellett rövid tájékoztatót is olvashatunk a játékokról, és ha kicsit több időt szánunk rá, akkor egy-egy játékról olvashatunk különböző fórumokon, egyéb hozzászólásokban, s más, már tapasztalt szülők véleményét elolvashatjuk az adott játékról, melyek alapján nekünk is könnyebbé válik a választás. Sőt, nem csak szülők, de jó esetben pszichológusok, pedagógusok véleményét is megtaláljuk és ezek segítségével pedig szinte biztos, hogy tökéletes döntést fogunk hozni fejlesztő társasjátékok vásárlása tekintetében. Nagyon helyes fejlesztő társasjáték például a Popular Plaything Monkey Multiplier játék. Segítségével egy kis mókát vihetünk a matektanulásba így megkönnyíthetjük a gyerekek dolgát. A szorzás alapjainak elsajátításában egy kis majmocska lesz a segítségükre. A feladat egyszerű: lábait a két összeszorzandó számhoz kell tenni, és ő a kezével megmutatja az eredményt. Ez a kismajom nagyon okos, és mindig tudja a helyes választ, gyermekünk pedig játszva fog tanulni!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek