A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Oktató - Fejlesztő társasjátékok

A gyerekek megfelelő fejlődéséhez nélkülözhetetlen az állandó tanulás. És ha már muszáj tanulni, miért ne tennénk azt játékos formában? A játék során olyan képességek fejlődnek, melyek iskolában, vagy könyvből nem sajátíthatóak el. Tanuljatok játszva oktató-fejlsztő játékok segítségével! 

Nézet:
Rendezés:

Szorzás és szórakozás…ha eddig Te sem kapcsoltad össze ezt a két fogalmat egymással, akkor próbáld ki a Piatnik kártyajátékát, ami garantáltan megváltoztatja a véleményed! A Phianes & Ferb szorzókártya nagyszerű lehetősget nyújt a gyerekeknek a 'játszva tanulásra'.

Raktáron
591 Ft

A Frutti de Mare társasjáték során öt piacon kell értékesítened az árud. Az árat aszerint növeleheted vagy csökkentheted, ahogy a vásárlók érdeklődnek. Légy te a legjobb! Igyekezz a legjobb eladó lenni és adj el minél több árut! Kattints a termékre, és rendeld meg most!

Raktáron
870 Ft

Színezd újra a fakó hétköznapokat! A Riviera Games színes pörgettyűi vidám percekkel aranyozzák be a szürke délutánokat! Az 5 darab golyó alakú fa pörgettyű mellett a jókedvűség garantált! A móka közben a kéz-koordinációid is jelentősen javulnak. Kiváló készségfejlesztő játék minden korosztály számára! Nagyszerű ár-érték arány, ne keress tovább!

Raktáron
970 Ft

Színesítsd a szürke délutánokat a Riviera Games színes pörgettyűivel szórakozva! A két színes búgócsigák mellett garantált a vidámság! A móka során a kéz-koordinációk is jelentősen javulnak. A jókedvű játék minden kis játékos számára tökéletes választás! Kiváló készségfejlesztő játék minden korosztály számára! Nagyszerű ár-érték arány, ne keress tovább!

Raktáron
970 Ft

A Riviera Games pörgettyűkkel az egyszerű délutánokból csupa móka és kacagás lesz! A színes pörgettyűkkel vidám perceket élhet át minden kis játékos! A jókedvű szórakozás mellett a kéz-koordinációk is jelentősen javulnak. Mókára fel! Kiváló ár-érték arány és nagyszerű készségfejlesztő játék minden korosztály számára!
Ne keress tovább!

Raktáron
970 Ft

Számolásra fel! A Passt, számos társasjátékkal profi lehetsz összeadásban! A játék folyamán a feladat a kártyákon lévő számokból 7-es összeget képezni. Minden játékos kiválaszt tetszés szerint egy kártyalapot, majd megpróbál hozzá párt találni úgy, hogy a 7-es értéket kiadja. A győztes az, aki végül a legmagasabb paklit gyűjti össze!

Raktáron
1.170 Ft

Nyuszi hopp, nyuszi hopp máris egy fakorongon túl jutott! A Hoppla Hopp társasjátékban tapsifülesekhez méltóan ugranak a játékosok egyik képről a másikra! A legfontosabb a gyorsaság és ügyesség, hiszen a homokóra pereg! Ha előrébb akarsz jutni, nem csak arra kell emlékezned, amit láttál, hanem azt is meg kell jegyezned, ami következik!

Előrendelhető
1.190 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Fiús színező is egyedi és művészi grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően még élvezhetőbb játék kerül terítékre. A Marbushka Fiús szinező kalandos, világutazós kifestő tollrajzokból. Vagányabb témakörökről szól, mint a lányos színező: utazás, kincsek, világűr és még egy kis borzongás is előfordul benne....

Raktáron
1.280 Ft

Ruhák, virágok, minták... csupa lányos téma. A szabadkézi rajzok jól illeszkednek a gyerekek vonalaihoz, rajzaik formavilágához. A folytatható minták fejleszthetik a kézügyességet, a ritmus- és formakövetést. Leküzdendő üres felületek helyett, halvány alnyomatok adnak lendületet a szinezésnek, több időt hagyva a kreatívitásnak és a fantáziának.

Előrendelhető
1.290 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Hol élsz színező is egy egyedi és művészi grafikával ellátott kifestő, aminek köszönhetően még jobb szórakozást biztosít a gyerekek számára. A Marbushka Hol élsz szinező segítségével a színezés mellett a kreativitásukat is kiélhetik a gyerekek. Hol lakik a vakond?

Előrendelhető
1.690 Ft

Micimackó és barátai elakadtak a számok világában...segíts nekik! Párosítsd össze a kártyák színes ábrákat ábrázoló egyik-és számokat mutató másik felét! Ha jól dolgoztál, akkor minden kártyád kiegészül.

Előrendelhető
1.789 Ft

A Játsszunk a formákkal társasjáték több különböző feladványon keresztül ismerteti a geometrikai formákat, és fejleszti a gyerekek felismerő készségét. Kiváló oktató játék kisebb gyermekek számára, akik most ismerkednek a formákkal és a geomatriai alakzatok világával.

Raktáron
1.789 Ft

A Számoljunk együtt 1-től 10-ig oktató és fejlesztő társasjáték kifejezetten kis gyerekeknek készült, akik most barátkoznak a számokkal. Három különböző nehézségi szinten játszható, a gyermek így gyakorolhatja be játszi könnyedséggel az egyes számokat.

Raktáron
1.789 Ft

Barátaim az állatkölykök társasjáték célja, hogy az egészen kicsi gyerekek is megismerhessék a gazdaság, sarkkör, a szavanna és az erdő állatait. A játékkal akár angolul is megtanulhatja az állatok nevét. Kiváló oktató játék a 3-5 éves korú gyerekeknek.

Raktáron
1.789 Ft

A kedves kis szellem, aki sosem bukik orra! A Keljfelszellem garantáltan babád kedvenc játéka lesz, hiszen a viccesen imbolygó játékfigura akármerre lökik is, felpattan! A fából készült játék csakis minőségi alapanyagokból készült, hogy ne bánthassa a gyermeket játék közben, és sokáig élvezhesse játékfigurája társaságát! A Keljfelszellem fejleszti a baba kézügyességét és szem koordinációs készségét.

Előrendelhető
1.970 Ft

A Verdák meséből jól ismert szereplők segítenek a gyerekeknek a számok és a kisebb-nagyobb fogalmának megértésében. A gyerekeknek az a feladta, hogy elsőként letegyék kártyáikat. Kártyát csak úgy lehet letenni, hogy az mindig 1-el kisebb, vagy 1-el nagyobb legyen az asztalon levő lapnál.

Raktáron
1.990 Ft

Sudoku kicsit másképp, csodálatos képekkel Budapest gyönyörű városrészeiről! A logikai feladványok során a cél az elemek kitöltése képekkel úgy, hogy ne kerüljenek egymás mellé ugyanolyan képek. A gyerekek játszva ismerik meg Budapest nevezetességeit, miközben fejlődik képfelismerésük és térlátásuk is.

Előrendelhető
2.170 Ft

A Rummikub Junior Disney társasjátékkal különböző nehézségi szintek segítségével a gyerekek fokozatosan ismerik meg a számok világát. Játszva ismerkedhetnek meg a számokkal és azok sorba rendezésével, a színekkel és azok csoportosításával. A játék fejleszti a gyermekek logikai és színfelismerő készségét.

Raktáron
2.290 Ft

Barkácsolj nagyokat a Kipp-kopp kalapács játékkal! Ezzel a kreatív játékkal szebbnél szebb képeket tudsz készíteni színes formák, kalapács és szögek segítségével. A formákból bármit előállíthatsz, amit csak szeretnél, majd a szög kihúzása után új képet alkothatsz. Ismerd meg a kalapács használatát egy ötletes és szórakoztató játék mellett!

Előrendelhető
2.290 Ft

Angol-tanulás boldogan és nevetve! A Logo Junior English társasjáték mellett szórakozás közben tanulhatják meg a gyermekek az angol nyelv alapjait. A szavakat egy párosító és egy Bingo játékon keresztül tanulhatják meg a gyerekek. A Junior English társasjáték kiválóan fejleszti a gyermekek nyelvérzékét és kommunikációs készségét, ezáltal az önbizalmat is.

Raktáron
2.470 Ft

Mikor szoktunk reggelizni és mikor csörög a pizsama? Állítsd be az órán a megfelelő időpontot akár percre pontosan is! A Tik Tak játékkal szórakozva ismertetheted meg gyermekeddel az időt. Kiváló oktató játék, melyet egyedül, de akár többen is játszhattok.

Raktáron
2.470 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Gyártó
Életkor
Játékosszám
Játékidő
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!