A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Oktató - Fejlesztő társasjátékok

A gyerekek megfelelő fejlődéséhez nélkülözhetetlen az állandó tanulás. És ha már muszáj tanulni, miért ne tennénk azt játékos formában? A játék során olyan képességek fejlődnek, melyek iskolában, vagy könyvből nem sajátíthatóak el. Tanuljatok játszva oktató-fejlsztő játékok segítségével! 

Nézet:
Rendezés:

A Grimassimix játék logopédusok által megalkotott társasjáték, mely játékos formában vezeti rá a gyerekeket a különböző arc és szájizmok mozgatására, a mozgás megtervezésére és alkalmazására. A Grimassimix bohóccal nevetésben gazdag órákat töltenek a gyerekek. Óvodáknak is kifejezetten nagyszerű!

Előrendelhető
2.690 Ft

A Lift it egy mókás ügyességi játék építőelemekkel. Csak rögzítsétek a fejetekre a zsinóron lógó kampót és indulhat is az elemek kihalászása! Horgásszátok ki a kártyákon látható építőelemeket minél gyorsabban, hiszen időre megy a játék! Ketten is horgászhattok egy kampóval, így akár versenyezhettek is és még szórakoztatóbb a játék!

Raktáron
6.490 Ft

Mindig is vágyat éreztél arra, hogy segíts kedvenc mesefigurádnak legyőzni a gonosz ellenséget? Most megvan rá a lehetőséged! A három kismalac logikai játékkal megmentheted kedvenceidet a korgó gyomrú, mindenre elszánt farkastól! Légy te a furfangosabb és járj túl az alantas farkas agyán a veszélyeket rejtő éjszakák során!

Előrendelhető
5.980 Ft

Az Elefun Lepkefújó elefánttal egy vagy több játékos is szórakozhat, miközben ügyessége mellett reflexei is fejlődnek. Az imádnivaló elefánt hosszú ormányán keresztül színes pillangókat fúj ki, amit a játékosoknak lepkehálóval kell begyűjteni. Minden lepke számít, hiszen minél többet szerez a játékos, annál közelebb kerül a győzelemhez. De vigyázz, akármennyi lepkéd is van, az aranylepke megszerzése azonnali győzelemmel jár!

Raktáron
6.690 Ft

A Vidám kémia játék szett segítségével biztonságosan ismerkedhetsz meg a kémia izgalmas világával. Egy komplett kis kémiai labor áll rendelkezésre a kísérletezéshez. A számos kémiai kísérletező eszköz és a kiegészítőknek köszönhetően most Te is kipróbálhatod magad a tudomány világában.

Raktáron
7.390 Ft

A Mikroszkóp alatt a természet segítségével felfedezheted a minket körülvevő mikroszkópikus világot. A mikroszkópos játék segítségével 60 különböző kísérlet végezhető el, a mellékelt kézikönyv alapján. Rendeld meg most és tiéd a természet.

Előrendelhető
8.490 Ft

Az ókori Egyiptom társasjátékkal megismerheted az univerzum egyik leglenyűgözőbb civilizációját, Egyiptomot! Modellezd az Gízai-fennsíkot, ültess növényeket, amik évezredekkel ezelőtt is léteztek! Ismerd meg a mumifikálás rejtelmeit és fesd meg Tutankhamon fáraó maszkját! Egyiptom Rád vár!

Raktáron
5.190 Ft

Az Orchard Bolondos szakácsok társasjátékkal a gyerekek játszva tanulhatják meg a különböző ételeket és a hozzávalókat. A feladat az, hogy megszerezzék az étel elkészítéséhez szükséges összes hozzávalót. Az a séf, aki először gyűjti össze az alapanyagokat, az lesz a győztes.

Raktáron
3.170 Ft

Játsszunk együtt, tanuljunk együtt. A Brainbox-al játszva megy a matematik tanulás! Az 5 éves kor felett ajánlott játék megszeretteti a gyerekekkel a matematikát és megismerteti velük a számok és számolás világát. Egyedül és csoportosan is játszható. A Brainbox oktató játékok segítségével játék a tanulás!

Raktáron
3.570 Ft

A Piatnik Bubbles egy vidám, színekkel teli oktató-fejlesztő társasjáték, ami segíti a koncentrációt és fejleszti a megfigyelőkészséget! Minden kártyán 4 különböző színű és méretű buborék van. A cél a kockákon látható számok összepárosítása méret és szín szerint a lapokon szereplő buborékokkal. Légy a legügyesebb és leggyorsabb, hogy megnyerd a játékot!

Előrendelhető
3.090 Ft

Ha Téged is foglalkoztat a játék címében feltett kérdés, akkor ne habozz, kapd elő a családdal ezt a mókás társasjátékot! A dobozban még sok egyéb, érdekes kérdés található 60 különböző állatról, és a válaszok sokszor meglepőek! Aki a leggyorsabban találja el a helyes tulajdonságot, az előreléphet, így a tudás mellett a gyorsaság is szerepet kap.

Raktáron
4.489 Ft

Az eredeti, forintos Gazdálkodj okosan célja, hogy ügyesen és szerencsésen gazdálkodva minél előbb lakáshoz juss és be is rendezd azt. De ez önmagában nem elég! Hiszen mindig jól jön, ha van egy kis megtakarítás...

Raktáron
3.670 Ft

Te is várod a boldog végkifejletet a mesék végén? A Camelot Junior logikai társasjátékkal egy izgalmas romantikus kalandban vehetsz részt, ahol hős lovagot kell elvezetned a szépséges hercegnőhöz. Itt viszont nem lesz elég a bátorság és a vakmerőség, ugyanis furfangos logikai akadályokon kell keresztül jutnod, hogy végül elérd a szíved hölgyét.

 

Raktáron
5.980 Ft

A Figurix nagyszerű társasjáték, mely kiválóan fejleszti a gyermekek kombinációs készségét. A három dobókockán különböző alakzatok találhatók; színes körök, gyűrűk és egyéb alakzatok. A játékosok feladata, hogy minél hamarabb egymáshoz illő alakzatokat találjanak, ezáltal kombinációt alkotva. Az nyer, aki a többieket megelőzve fel tudja rakni a bábukat a táblára!

Raktáron
5.271 Ft

A Postaláda színegyeztető játék, mely vidám perceket tartogat kimondottan a legkisebbek számára. Ezzel a készségfejlesztő társasjátékkal a gyermekek színfelismerés fejlesztés mellett megtapasztalhatják a közös játék rejtelmeit. A játék célja, hogy a leveleket a hozzájuk színben illő postaládába juttatásuk.

Előrendelhető
4.270 Ft

A Brainbox társasjátékokkal játék a tanulás. A rövid, mindössze 10 perces feladványok ismertetik meg a gyerekekkel a világ városait. Fejleszd játszva memóriád és logikád a Brainbox oktató - fejlesztő játékok segítségével. A játék egyedül vagy akár csoportosan is játszható.

Raktáron
3.970 Ft

Az Alkoss kristályokat egy kísérletező játék, mellyel fantasztikus kristályokat készíthetsz. Alkosd meg a legszebb, legegyedibb kristály darabokat! Színezheted is őket, minden eszköz adott a dobozban. Kiváló oktató társasjáték, mellyel játék a tanulás!

Átmenetileg nem rendelhető
4.489 Ft

Miffy bújócska társasjáték. A Piatnik gyártó egyik izgalmas újdonsága. Rejtsd el Miffy nyuszit, majd keressétek meg együtt a gyerekekkel. A keresésben a kártyák és Miffy hangja lesznek segítségetekre. További részletek megtekintéséhez és Miffy elrejtéséhez kattints a termékre majd tedd kosárba!

Előrendelhető
3.090 Ft

A Brainbox társasjátékokkal játék a tanulás. A rövid, mindössze 10 perces feladványok ismertetik meg a gyerekekkel a farmon élő állatokat és betekintést nyerhetnek miylen az élet a farmon. A 10 perces szórakoztató feladványok segítségével játék a tanulás. 

Raktáron
3.970 Ft

Nem mindennapi építőjáték nem mindennapi gyerekeknek! A Popular Playthings Hexacus egy kreatív és mókás játék, mely az egész család számára vidám pillanatokat biztosít. A különböző színű és méretű elemek tornyozása és egyensúlyozása révén megannyi alakzat elevenedik meg...bár a mellékelt könyvecskében 100 példa található, saját ötleteitekkel ezt sokszorosára bővíthetitek.

Raktáron
5.870 Ft

A Botanika játékban található magokat elültetve megfigyelheted, hogyan fejlődnek a növények. A csomagban találhatsz keltetőt és cserepeket az ültetésükhöz. Kiváló fejlesztő és tudományos játék, amit egyedül vagy másodmagad is játszhattok.

Raktáron
2.570 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Gyártó
Életkor
Játékosszám
Játékidő
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!