A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Puzzle

Puzzle játékaink között megtalálod a legcsavarosabb logikai kirakókat és építőjátékokat ugyanúgy, mint a hagyományos puzzle-kat. Kombináld megfelelően az elemeket, hogy összeálljon a teljes kép - akár 3D-ben!

Nézet:
Rendezés:

Izgalmas prehisztorikus építőszett, aminek a segítségével egy hihetetlenül látványos Styracosaurust állíthatsz össze. Ezzel a különleges kirakóval a nem csak egy vagány dinoszaurusz maketted lesz, hiszen a az elemek megfelelő helyének megtalálása is izgalmas kihívás.

Raktáron
670 Ft

Professor Puzzle Triceratops fa építő szett, füzet melléklettel. Össze tudod rakni a Triceratops csontvázát? A csomagban mindent megtalálsz, amire egy lelkes paleontológusnak szüksége lehet. Állítsd össze a prehisztorikus vadállatok csontvázát! A csomagban találsz használati útmutatót, illetve csiszolópapírt is, hogy tökéletesen sima eredményt készíthess.

Raktáron
670 Ft

Professor Puzzle Velociraptor fa építő szett. Az építő szett segítségével összerakhatod a Velociraptor csontvázát. A csomagban mindent megtalálhatsz, amire egy lelkes paleontológusnak szüksége lehet. Állítsd össze a prehisztorikus vadállatok csontvázát! A csomagban találsz használati útmutatót, illetve csiszolópapírt is.

Raktáron
670 Ft

Professor Puzzle Stegosaurus fa építő szett. Fa építő szett, mellyel megépítheted saját Stegosaurus csontvázadat. A csomagban mindent megtalálsz, amire egy lelkes paleontológusnak szüksége lehet. Rakd össze a prehisztorikus vadállatok csontvázát! A csomagban találsz használati útmutatót, illetve csiszolópapírt is.

Raktáron
670 Ft

Izgalmas prehisztorikus építőszett, aminek a segítségével egy hihetetlenül látványos Pterodactyl-t állíthatsz össze. Ezzel a különleges kirakóval a nem csak egy vagány dinoszaurusz maketted lesz, hiszen a az elemek megfelelő helyének megtalálása is izgalmas kihívás.

Raktáron
670 Ft

Professor Puzzle T-Rex fa építő szett. Építs egy nagyszerű T-Rex csontvázat! A csomagban mindent megtalálsz, amire egy lelkes paleontológusnak szüksége lehet. Állítsd össze a prehisztorikus vadállatok csontvázát! A csomagban találsz használati útmutatót, illetve csiszolópapírt is.

Raktáron
670 Ft

Állatos építő szett gyermekeknek. Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Tedd próbára magad! Kattints a termékre és rendeld meg most!

Raktáron
1.370 Ft

Elbűvölő fa építő szett a Professor Puzzletől, amivel egy pillangó és egy méhecske makettet állíthatunk össze. Ezzel a különleges kirakóval a nem csak egy aranyos makett párod lesz, hiszen a az elemek megfelelő helyének megtalálása is izgalmas kihívás. Tedd próbára magad!

Előrendelhető
1.370 Ft

Építsd meg Oswald-ot, a baglyot! Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Tedd próbára magad! Kattints a termékre és rendeld meg most!

Előrendelhető
1.370 Ft

Az építő szettel saját pingvinjeid lehetnek. Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Tedd próbára magad! Kattints a termékre és rendeld meg most!

Raktáron
1.370 Ft

Aranyos állatos építő szett. Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Tedd próbára türelmedet és kézügyességedet!

Raktáron
1.370 Ft

Építettél már egeret fából? Most kipróbálhatod. Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Tedd próbára türelmedet és kézügyességedet!

Raktáron
1.370 Ft

Másokat kiráz tőlük a hideg, de te a pókokért vagy oda? Most építhetsz egyet fából. Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Tedd próbára magad!

Raktáron
1.370 Ft

Ezzel a fa építő szettel egy rinocéroszt állíthatsz össze. Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Tedd próbára magad! Kattints a termékre és rendeld meg most!

Raktáron
1.370 Ft

Próbáld ki ezt az építő szettet! Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Tedd próbára magad! Kattints a termékre és rendeld meg most!

Raktáron
1.370 Ft

Fából autót építeni? Próbáld ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Egy igazán ütős harci repülőgép, melyet Te rakhatsz össze. A Figther Jet építő szett bármelyik fiú polcán vagány látványt nyújt. Kattints a termékre és tedd próbára magad!

Raktáron
1.470 Ft

Neked is lehet helikoptered! Csak meg kell építened az elemekből. Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd!

Raktáron
1.470 Ft

Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Egy igazán ütős harci repülőgép, melyet Te rakhatsz össze. A Figther Jet építő szett bármelyik fiú polcán vagány látványt nyújt.

Raktáron
1.470 Ft

A motorok rajongóinak. Építs egyet Te is! Te is szereted kreatívan eltölteni a szabadidőd? Akkor ezt a termékcsaládot Neked találták ki! A Professor Puzzle fa építő szettjei garantáltan mindenki korosztály kedvence lesz majd! Tedd próbára a türelmed és kézügyességed!

Raktáron
1.470 Ft

Professor Puzzle színes block puzzle - Engedj Te is a Professor Puzzle piros ördöglakat csábításának! A csavaros észjárás elengedhetetlen a megoldáshoz… lássuk Te hogyan boldogulsz ezzel a szenvedélyes piros darabbal!

Raktáron
1.470 Ft

Professor Puzzle színes block puzzle – Engedj Te is a Professor Puzzle narancs ördöglakat csábításának! A csavaros észjárás elengedhetetlen a megoldáshoz... lássuk Te hogyan boldogulsz a mosolyra hangoló narancssárga változattal!

Raktáron
1.470 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Életkor
Játékosszám
Játékidő
Kategória
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!