A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Fantasy Flight Games

A Fantasy Flight Games egy vezető hobbijáték gyártó, melynek központja Amerikában, a minnesotai Roseville-ben található. Széleskörűen elterjedt társasjátékaiknak, kártyajátékainak, szerepjátékainak, miniatűrjeinek és digitális játékainak köszönheti hírnevét. Jellegzetessége az innovatív játékmenet, a magával ragadó játékélmény, a területén kiemelkedő ügyfélszolgálat és a rendkívül magas minőségű játékelemek.
Nézet:
Rendezés:
A Sáska kora elérkezett. Rossz ómen árnyai emelkednek a végtelen viharok sivatagából. Fekete mágia kavarog a csendes utcákon és a legrosszabb ősi próféciák válnak valóra - a Szkarabeuszurak elérkeztek, hogy megvívják csatáikat a mennyekben és a földön.
Előrendelhető
5.270 Ft
Te kinek a bőrébe bújsz majd? Az alattamos hűbérúr, vagy az egyik hős szerepébe? Induljatok el hősies küldetéseitekre veszélyes barlangokon, romvárosokon, nyirkos várbörtönökön és elátkozott erdőkön át! Csak egy cél lebegjen a szemetek előtt - megállítan a hűbérurat gaztettei végrehajtásában!
Előrendelhető
22.970 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Játékosszám
Játékidő
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!