A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Brainbox

Brainbox

A Brainbox gyártó oktató fejlesztő játékai segítségével játék közben új tudást sajátíthatnak el a gyerekek, miközben jól szórakoznak. Céljuk, olyan játékok kifejlesztése mellyel minden korosztály előszeretettel játszik. A rövid, 10 perces szórakoztató játékokkal csak úgy repül az idő és észrevétlenül bővülnek az ismeretek. Játsszunk és tanuljunk együtt a Brainbox játékok segítségével! 
Nézet:
Rendezés:

Brainbox - A világ országai logikai játék - Tudod, hogy hol található a Machu Pichu? A Világ országai logikai játék 71 gyönyörűen illusztrált kártyát tartalmaz, amelyek a világ országait és látnivalóit mutatják be! A Brainbox oktató-fejlesztő játékai segítségével játék a tanulás! Játsszunk hát együtt, és tanuljunk együtt!

Előrendelhető
3.790 Ft

Brainbox - Állatok logikai játék: Tudtad, hogy a hím kengurut boomer-nek is nevezik? Vagy, hogy az okapi csak Afrikában található és képes megnyalni a saját füleit? Készen állsz a nagy állat-kihívásra? A Brainbox oktató játékok segítségével játék a tanulás! Játsszunk együtt és tanuljunk együtt!

Előrendelhető
3.790 Ft

Brainbox - Az első képeim: A népszerű játék, amely lehetővé teszi a gyerekeknek a tárgyak korai felismerését. Segíti a háztartási eszközök, a nyaralás, valamint a mindennapi jelenetek megnevezését. A Brainbox oktató játékok segítségével játék a tanulás! Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Előrendelhető
3.790 Ft

Most elsajátíthatjátok játékos formában a találmányok megszületésének nagy pillanatait és azok körülményeit. Nincs más dolgod, csak húzz egy kártyát, majd memorizáld a rajta található információkat. De gyorsnak kell lenned, mert csupán 10 másodperc áll a rendelkezésedre! Ki lesz a legjobb?

Raktáron
3.790 Ft

Ezzel a rövid, mindössze 10 perces feladványokra épülő játékkal megszeretik a gyerekekkel a történelmet, miközben tudásukat is gyarapíthatják. A Brainbox oktató játékok segítségével játék a tanulás! Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Előrendelhető
3.790 Ft

Játsszunk együtt, tanuljunk együtt. A Brainbox-al játszva megy a matematika tanulás! z az ötletes társasjáték megszeretteti a gyerekekkel a matematikát és megismerteti velük a számok és számolás világát. Egyedül és csoportosan is játszható. A Brainbox oktató játékok segítségével játék a tanulás!

Előrendelhető
3.790 Ft

Játsszunk együtt, tanuljunk együtt. A Brainbox-al játék a tanulás! Ezen játék segítségével könnyen tanulható a környezetismeret, kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelik benne. Próbáld ki a Brainbox Környezetismeret logika és memória fejlesztő feladványait! Egyedül és csoportosan is játszható.

Előrendelhető
3.790 Ft

A Brainbox társasjátékokkal játék a tanulás. A rövid, mindössze 10 másodperces feladványok ismertetik meg a gyerekekkel a világ városait. Fejleszd játszva memóriád és logikád a Brainbox oktató - fejlesztő játékok segítségével. Játsszunk együtt, hogy együtt tanuljunk!

Előrendelhető
3.790 Ft

A Brainbox társasjátékokkal játék a tanulás. A rövid, mindössze 10 másodperces feladványok ismertetik meg a gyerekekkel a farmon élő állatokat valamint betekintést nyerhetnek milyen az élet ott, miként működnek arrafelé a dolgok . A 10 perces szórakoztató feladványok segítségével játék a tanulás. 

Előrendelhető
3.790 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Életkor
Nehézségi szint
banner
Kövess minket!