A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Camel up társasjáték: tevére fel!

Ha olyasmire vágysz, ami könnyed, vidám perceket szerez, amely nem igényel komolyabb stratégiai gondolkodást, logikai furfangot, ám mégis lefoglal, és pihentet, akkor jó helyen jársz. A tevékre való fogadás talán az egyik legviccesebb tevékenység, főleg az európai tél kellős közepén. Igaz, nyáron sem kerülnél sokkal közelebb a sivatagi állapotokhoz. A Camel up társasjáték tevéi csak arra várnak, hogy fogadásokat köss rájuk játszótársaiddal egyetemben.

Aki a legjobb lóra tesz, az nyer, akit pedig lóvá tesznek, az próbálkozhat egy másik tevével, hátha nagyobb szerencsével jár, s nem csak egy újabb púpot vesz a hátára. A felejthetetlen nevetésekkel teli pillanatok olyan fűszerei a közös játszásoknak, melyek igazán értékes pillanatokká varázsolják a család, vagy barátok kötelékében eltöltött játékidőt. A rövid, kb. 25 perc alatt lezavarható teve futam egy pillanatig sem unalmas, sőt.

Ha meg van a nyertes, akkor következhet az újabb kör, amikor a púpos népség ismét készen áll arra, hogy megversenyeztesd őket.Nagyon jól esik az embernek néha olyan játék mellé leülni, ami igazi kihívást, fejtörést okoz a számára. A stratégiai, logikai játékok ezt az érát képviselik, kitűnő lehetőséget biztosítva arra, hogy az időtöltés ne csak egyszerű láblógatás legyen, hanem akadályokkal teli kikapcsolódás, a fejlődés, tanulás jegyében.

Ez így van jól, ám vannak élethelyzetek, amikor a legtöbb, amit kívánhatsz az egy könnyed délután, vagy este eltöltése a családoddal, barátaiddal felesleges agytorna, és gondolati edzés nélkül. Nem véletlen, hogy a Camel up társasjáték megannyi díjjal, kitüntetéssel gazdagodott az elmúlt évek során, hiszen szórakoztató formában kínál, felhőtlen kikapcsolódást, mosollyal, nevetéssel, vidámsággal megspékelve.