A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Vásárlói vélemények

Nekünk fontos a véleményed!
Ha meg vagy elégedve szolgáltatásunkkal, vagy bármilyen észrevételed van, küldd el visszajelzésed az alábbi email címre: 

webshop@tarsasjatekmania.hu


 

"Jól követhető volt a rendelés állása, gyorsan történt minden, és rendben ment az átvétel is.

Saját tapasztalat vezetett, korábban már rendeltem itt, tudtam, hogy ez a termék olcsóbb náluk, mint másutt, és megbízhatóak."

Norbi, Vác

 


 

"A webes felületen könnyen el lehet igazodni, bő a választék. Az átvett áru minősége megfelelő, csomagolása sértetlen volt. Maximálisan elégedett vagyok."

B. Dávid

 


 

"A bolt ügyfélszolgálat a leghamarabb válaszolt a megrendelésemre. Bátran ajánlom másoknak is."

Németh Valéria

 


 

"Remek árak, gyors ügyintézés, teljes mértékben megbízható bolt! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm!"

Rajmund

 


 

"Segítőkész, hozzáértő eladók. Gyors kiszolgálás! Ajánlom mindenkinek."

Roland, Budapest

 


 

"Köszönöm a gyorsaságot és a segítőkészséget amit a rendelés során kaptam! Biztosra mondhatom, hogyha társasjátékot fogok rendelni máskor is Titeket foglak választani. Tetszik az oldal áttekinthetősége, a rendelés leadás egyszerűsége és a folyamatos nyomonkövethetőség, tájékoztatás. Csak így tovább!"  

Rezes János, Cegléd

 


 

"Korrekt volt a tájékoztatás, gyors a szállítás - minden rendben volt."

G. Márta

 


 

"Nem sűrűn vásároltam még interneten keresztül, de mikor megláttam a Hanabi kártyajátékot, amit az unokáim már régóta szerettek volna, bátorságot vettem és megrendeltem. A rendelés egyszerűbb volt, mint gondoltam és az ügyfélszolgálat is rendkívül segítőkész volt. Csak ajánlani tudom az oldalt mindenkinek." 

Károlyiné Elvira, Nagykáta