A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Üsd el az időt a rubik kockával!

A 6 oldalú, színes kockát bizonyára mindenki ismeri hazánkban - talán nem is véletlenül! Ha valakit megkérünk, hogy nevezzen meg valamit Magyarországgal kapcsolatban, akkor vagy az ételt, vagy a Rubik kockát fogja választani.

A Rubik kocka már számtalan éve szórakoztatja hazánk lakosait minden nap és kirakása bizony igen nehéz lehet egy tapasztalatlan személy számára. Az eredeti 3x3 Rubik-kocka ma is igen nagy sikernek örvend és ezt a típust te is megtalálhatod webáruházunkban igen kedvező áron! A legkelendőbb, hihetetlenül addiktív, többdimenziós játék lenyűgözte a logikai játék szerelmeseit, amikor először megjelent és népszerűsége manapság sem csökkent. A remek fejtörő objektumot Rubik Ernő alkotta meg 1975-ben és az elmúlt három évtized eltelte után a Rubik-kocka még ma is, folyamatosan igen keresett termék marad a világon.

Ha külföldön bemész egy játékboltba, akkor ott is igen nagy eséllyel találsz egy Rubik kockát. A Rubik 3x3 kocka "43 trillió" lehetséges lépést foglal magába, viszont természetesen csak "egy" megoldása van. Persze ezt az állapotot többféle úton-módon érhetjük el, azonban a végeredmény kirakása nem olyan egyszerű, mint hinnénk. Majdnem minden ötödik ember a világon tartotta már a kezében ezt a rendkívül népszerű logikai játékot, és ha még nem próbáltad, akkor számodra is itt az idő!

A klasszikus Rubik kocka, minden oldalát kilenc matrica borítja, amelyek egy bizonyos színnel vannak ellátva. A belső mechanizmusa teszi lehetővé, hogy minden oldala önállóan képes legyen a forgásra, így lehet összekeverni a színeket. Ha ki szeretnéd rakni, akkor minden oldalon csak egy színnek kell szerepelnie! A Rubik kocka kiváló választás a mindennapokra, ha el akarod ütni az időt valamivel szünetben vagy egy unalmas prezentáción. Weboldalunkon az eredeti típust és számos adaptációt is megtalálhatsz, amelyek új kihívásokat kínálnak! Ilyen például a Rubik torony is, amely egy igazi Rubik különlegesség. Egy téglatest alakú logikai kirakó lehet most a tiéd igen kedvező áron.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek