A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Czech Games Galaxy Trucker társasjáték, angol nyelvű

További képek
Pesti üzletünkben: Előrendelhető
Budai üzletünkben: Raktáron
Webáruházunk raktárában: Előrendelhető
Cikkszám: CGE00001
Gyártó:
Bruttó ár:
11.970 Ft
Menny.:db

Szállítás és átvételi pontok

 

szállítási mód

11.999 Ft-ig 12.000 Ft-tól szállítási idő*
GLS futárszolgálat 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
GLS csomagpont 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
Személyes átvétel szaküzleteinkben 0 Ft 0 Ft 1-3 munkanapon belül
Személyes átvétel debreceni irodánkban 0 Ft 0 Ft 3 munkanapon belül

* Munkanapokon 12-ig leadott megrendelés esetén. A hét utolsó munkanapján 12-ig leadott megrendelés a következő munkanapon kerül kiszállításra.
A fenti táblázat a raktáron lévő termékekre vonatkozik.

Leírás és Paraméterek

A Galaxis Rt. egy bolygóközi cégbirodalom, amely eredetileg csatornarendszerekkel és alacsony költségvetésű lakásépítéssel foglalkozott a Galaxis fejletlenebb bolygóin. A vállalkozást évek óta csőd fenyegette a költséges és kockázatos fuvarok miatt, melyeket a Galaxis fejletlen Perifériájára kellett lebonyolítania. Egy szép napon azonban a Társaság Igazgatótanácsának egy mentőötlete felvirágoztatta az üzletet. Az építőanyagokat olcsón űrhajókba építették be, és raktáraikkal az egész Galaxist behálózták.

Az olyan kalandorok számára, mint Te, e raktárak jelentik a nagy esélyt! Nagyon célszerű: írd arlá a szerződést, bérelj ingyen egy előgyártott elemekkel dugig tömött raktárat, építs egy úrhajót, és vágj neki a Perifériára vezető veszélyes utazásnak! Légy óvatos! A Galaxis rögös útjain elhagyott építőelemekért bizony fizetni kell, és ha nem vigyázol, hamar elszórod az útközben felhalmozott nyereményed. Szerencsére a Társaság különleges profittal kecsegtet a gyors fuvarért és minden olyan építőelemért, melyet sikerült épségben eljuttatni a célraktárba.

Felkészültél? Életed végéig törlesztheted a tartozásaid, ha szerencsétlenkedsz! Rengeteg pénzt kereshetsz azonban, ha útközben rád mosolyog a jó vállalkozókat megillető szerencse, és a Galaxis 10.000 milliárd leggazdagabb embere között találod magad!

Építsd meg álmaid űrhajóját a Galaxy Trucker társasjáték segítségével! Mire kell figyelned? Hogy űrhajód minél gyorsabb legyen és minél több fegyvert tudj szállítani vele. Készen állsz az építésre? Válaszd ki az asztalra kiterített építőeleme közül azt, amely illeszkedik űrhajódba és illeszd be. De vigyázz, mert lehet hogy mások is arra az alkatrészre pályáznak! Illeszd az elemeket egymáshoz, gyorsabban mint társaid, és irány az űr! 

Szállítsd el épségben az árut, hogy te lehess a győztes. De óvakodj az űrkalózoktól!

10 éves kortól.

- játékosszám: 2-4 fő
- játékidő: 60 perc

2008 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation jelölt
2008 Golden Geek Best Family Board Game jelölt
2008 Golden Geek Best Gamer's Board Game jelölt
2008 Golden Geek Best Party Board Game jelölt
2008 Hra roku jelölt
2008 Spiel der Spiele Hit mit Freunden ajánlás
2008 Spiel des Jahres ajánlás
2009 Japan Boardgame Prize Voters' Selection jelölt
2009 Lys Passioné döntős
2012 Ludoteca Ideale győztes

Rendeld meg most a Galaxy Trucker társasjátékot és irány az űr! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Írd át a történelem mozzanatait a Britannia társasjátékkal! Ebben a hadijátékban átélheted a római inváziótól a normann hódításig terjedő évezredet, számos törzs és nép vezéreként diadalmaskodhatsz csatákban. Leleményes stratégiai lépésekkel irányítsd bölcsen harcosaidat és pusztítsd el ellenségeidet!

Előrendelhető
11.970 Ft

A Village társasjáték egy izgalmas, váratlan fordulatokkal teli társasjáték, melyben munkásaink megfelelő lehelyezésével gyűjthetünk győzelmi pontokat. A szabályokba bárki könnyen beletanul, és néhány kör után a stratégiákat latolgatja majd.

Előrendelhető
11.970 Ft
Ismerd meg a Monopoly modern világhoz alkalmazkodott verzióját, az elektronikus bankos kiadást és mondj búcsút a készpénzes vásárlásoknak!
Előrendelhető
11.970 Ft