A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Djeco Tip Top Clap társasjáték

Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: 5120
Gyártó:
Bruttó ár:
2.750 Ft
Menny.:db

Szállítás és átvételi pontok

 

szállítási mód

11.999 Ft-ig 12.000 Ft-tól szállítási idő*
GLS futárszolgálat 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
GLS csomagpont 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
Személyes átvétel szaküzleteinkben 0 Ft 0 Ft 1-3 munkanapon belül
Személyes átvétel debreceni irodánkban 0 Ft 0 Ft 3 munkanapon belül

* Munkanapokon 12-ig leadott megrendelés esetén. A hét utolsó munkanapján 12-ig leadott megrendelés a következő munkanapon kerül kiszállításra.
A fenti táblázat a raktáron lévő termékekre vonatkozik.

Leírás és Paraméterek

A gyermekeket legjobban játékos tanulással lehet fejleszteni, ám van olyan időszakuk, amikor még erre is nehezen hajlandóak. A Tip Top Pak a legszétszórtabb, legfegyelmezetlenebb gyermek számára is élvezetes szórakozást nyújt, hiszen olyan dolgokat kell benn tenni, amik a gyerekek elemei adottságai: grimaszolni, bohóckodni, fura hangokat kiadni, és vetélkedni másokkal. Mindezt teszik úgy, hogy közben akarva-akaratlanul is fejleszti a képességeiket, adottságaikat.

A Tip Top Pak egy nagyon újszerű, ám mégis zseniális oktató-fejlesztő társasjáték, a neves Djecotól. A memória- és mimikafejlesztésre kitalál kártyajáték garantáltam összekovácsolja a vele sokat játszó egyéneket, miközben nagyban fejleszti a metakommunikáció megértését, és kifejezéseinek használatát egyaránt. Bár hatéves kortól ajánlják, de kisebbek számára is kiváló szórakozást nyújt, elvégre a szabályainak megértésével egy négyévesnek sem lehet gondja.

A Játékszabályok végtelenül egyszerűek. A játék elején jól keverjük meg a lapokat, majd tegyük a paklit lefordítva a játéktér közepére. A legfiatalabb játékos kezd. Mindenki, aki épp soron van húz egy lapot, majd eljátssza, elmutogatja a képen látható grimaszt, vagy mozdulatot, ha más lap még nem lett középre rakva. Ha már van ott lap, akkor rárakja ezekre a lapokra, majd emlékezetből elutánoz minden előtte szereplőt, és a legvégén hozzá teszi a sajátját - ezek után a következő játékoson a sor. Aki elrontja a sorrendet, vagy a mozdulatot, az büntető lappal lesz „gazdagabb”, majd az egész középső pakli lekerül onnan, és a hibázó játékos új lapot húz. Ha a pakli elfogy, akkor a félrerakott lapokat meg kell keverni, és új paklit kell belőle csinálni. A játék addig tart, amíg valaki össze nem gyűjt 5 büntetőlapot, de játszható előre meghatározott ideig is. Az nyer, aki a legkevesebb büntetőlapot szedte össze.
Büntetőlap: A középen lévő, felfordított lapokból választ egyet, és azt magához veszi.
Nehezített mód: Minden játékosnak ki kell hagynia a büntetőlapjain szereplő mozdulatokat/grimaszokat.

Tartozékok: 32 kártya, 1 papírdoboz(120x85 mm). Életkor: 6-99 év Időtartam: 10-20 perc Játékos szám: 2-5 fő Nyelv: Magyar, Nyelv független

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A Schnipp Schnapp egy klasszikus fejlesztő gyerek társasjáték, mely javítja a gyermekek kifejező képességét, kreativitását és fantáziáját. A gyermekek feladata a kártyákon látható képekről egy mesét kitalálni és elmondani. Elég kreatív vagy? Tedd próbára magad!

Előrendelhető
2.790 Ft

A Tichu pocket-box kártyajáték nagyon hasonlít a francia kártyapaklihoz, mely szintén négy egyedi színt tartalmaz, amik a jáde, kard, pagoda és csillag. A legmagasabb értékű kártya az ász, és a legkisebb a kettes. Amiben a Tichu eltér a francia kártyától, hogy nem 52, hanem 56 lapból áll.

Előrendelhető
2.790 Ft

A Gigamic Papayoo kártyajáték célja meglehetősen szokatlan. A győztes az lesz, aki a legkevesebb pontot szerzi! Ez a pörgős játék fergeteges kártyapartit tartogat mindenki számára! A Papayoo lap ennek a kártyajátéknak a sajátos „Fekete macskája”, a lehető leghamarabb meg kell tőle szabadulni.

Előrendelhető
2.690 Ft