A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Djeco Tip Top Clap társasjáték

Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: 5120
Gyártó:
Bruttó ár:
3.290 Ft
Menny.:db

Szállítás és átvételi pontok

 

szállítási mód

11.999 Ft-ig 12.000 Ft-tól szállítási idő*
GLS futárszolgálat 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
GLS csomagpont 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
Személyes átvétel szaküzleteinkben 0 Ft 0 Ft 1-3 munkanapon belül
Személyes átvétel debreceni irodánkban 0 Ft 0 Ft 3 munkanapon belül

* Munkanapokon 12-ig leadott megrendelés esetén. A hét utolsó munkanapján 12-ig leadott megrendelés a következő munkanapon kerül kiszállításra.
A fenti táblázat a raktáron lévő termékekre vonatkozik.

Leírás és Paraméterek

A gyermekeket legjobban játékos tanulással lehet fejleszteni, ám van olyan időszakuk, amikor még erre is nehezen hajlandóak. A Tip Top Pak a legszétszórtabb, legfegyelmezetlenebb gyermek számára is élvezetes szórakozást nyújt, hiszen olyan dolgokat kell benn tenni, amik a gyerekek elemei adottságai: grimaszolni, bohóckodni, fura hangokat kiadni, és vetélkedni másokkal. Mindezt teszik úgy, hogy közben akarva-akaratlanul is fejleszti a képességeiket, adottságaikat.

A Tip Top Pak egy nagyon újszerű, ám mégis zseniális oktató-fejlesztő társasjáték, a neves Djecotól. A memória- és mimikafejlesztésre kitalál kártyajáték garantáltam összekovácsolja a vele sokat játszó egyéneket, miközben nagyban fejleszti a metakommunikáció megértését, és kifejezéseinek használatát egyaránt. Bár hatéves kortól ajánlják, de kisebbek számára is kiváló szórakozást nyújt, elvégre a szabályainak megértésével egy négyévesnek sem lehet gondja.

A Játékszabályok végtelenül egyszerűek. A játék elején jól keverjük meg a lapokat, majd tegyük a paklit lefordítva a játéktér közepére. A legfiatalabb játékos kezd. Mindenki, aki épp soron van húz egy lapot, majd eljátssza, elmutogatja a képen látható grimaszt, vagy mozdulatot, ha más lap még nem lett középre rakva. Ha már van ott lap, akkor rárakja ezekre a lapokra, majd emlékezetből elutánoz minden előtte szereplőt, és a legvégén hozzá teszi a sajátját - ezek után a következő játékoson a sor. Aki elrontja a sorrendet, vagy a mozdulatot, az büntető lappal lesz „gazdagabb”, majd az egész középső pakli lekerül onnan, és a hibázó játékos új lapot húz. Ha a pakli elfogy, akkor a félrerakott lapokat meg kell keverni, és új paklit kell belőle csinálni. A játék addig tart, amíg valaki össze nem gyűjt 5 büntetőlapot, de játszható előre meghatározott ideig is. Az nyer, aki a legkevesebb büntetőlapot szedte össze.
Büntetőlap: A középen lévő, felfordított lapokból választ egyet, és azt magához veszi.
Nehezített mód: Minden játékosnak ki kell hagynia a büntetőlapjain szereplő mozdulatokat/grimaszokat.

Tartozékok: 32 kártya, 1 papírdoboz(120x85 mm). Életkor: 6-99 év Időtartam: 10-20 perc Játékos szám: 2-5 fő Nyelv: Magyar, Nyelv független

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Egyszerre borzongat és tesz kíváncsivá, ez a Fournier Alchemy különleges Tarot kártyapakli. Ennek a különleges misztikus eszköznek a megalkotását a modern művészet segítette, így már a lapok grafikái is lebilincselő látványt nyújtanak.

Előrendelhető - 2017. szeptember
3.210 Ft

Anne Stokes neve már egybefonódott a misztikummal, mivel a művésznő alkotásai egytől egyig szinte saját lélekkel rendelkeznek. Anne Stokes Tarot paklijával szó szerint fantasy stílusban kelhet életre a jövőnk a saját szemünk előtt.

Előrendelhető - 2017. szeptember
3.210 Ft

Fekete és vérvörös színek valamint noir és gótikus stílus, ez jellemzi a holtakat idéző Fournier Nekro Tarot kártyapaklit. A nekromanták a fantasy és horror művekben előforduló olyan személyek, akik a holtakkal kapcsolatos mágiákkal, a nekromantiával foglalkoznak, ami miatt egyszerre lenyűgöző és félelmetes a Fournier Nekro Tarot kártyapaklit.

Előrendelhető
3.210 Ft