A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Tabu: tedd próbára szókincsed!

Hallottál már a Tabu társasjáték nyújtotta remek kikapcsolódási lehetőségekről? Napjainkban, ha a játék szó kerül szóba, akkor legtöbben az internetes, vagy letölthető megoldásokra gondolunk. 

Tény pedig, hogy a klasszikus játékoknak a mai napig van létjogosultságuk. Erre legtöbbször akkor jövünk rá, amikor egy családi, baráti összejövetel alkalmával előkerülnek a fiók mélyén rejtegetett társasjátékok. Miért is ne csempészhetnénk ezeket vissza a mindennapokba? Az olyan izgalmas játékok, mint például a Tabu, remek választásnak bizonyulnak tulajdonképpen bármely korosztály számára. Az előrébbjutás nem a szerencsén múlik, hanem a gazdag szókincsen és a gyors reagáláson.

Sokan ismerjük azt a jelenséget, hogy amikor nem mondhatunk ki egy szót, akkor akaratlanul is megtesszük. Nos, pont erről szól a Tabu, melyet csapatban is játszhatunk, így házibulik, nagyobb családi programok alkalmával is megállja a helyét. Ha választékos szókinccsel rendelkezel, már jó eséllyel indulsz ennek a játéknak, de ha mégsem, úgy fejlesztheted az önkifejezési képességeidet, s végül, de nem utolsó sorban nagyon jókat is nevethetsz a közös szórakozás közben.

A játék kétségkívül fog mókás helyzeteket szülni, és a lényeg tulajdonképpen nem is a győzelmen lesz, hanem a közösen töltött szabadidő semmihez sem fogható jellegén. A Tabu akár az online rendelés kényelmét kihasználva is megrendelhető. Legyen szó ajándékozásról, vagy a közös programok nélkülözhetetlen kellékének beszerzéséről, a bolti áraknál is olcsóbban lehet hozzájutni a kiszemelt társasjátékokhoz. Ne feledd, napjainkban, amikor az internet tulajdonképpen minden korosztályt beszippant már, felértékelődnek a társasjátékok nyújtotta pillanatok!

A Tabu izgalmas darabja lehet az otthoni gyűjteménynek, melyből egy-egy minden valószínűséggel előkerül majd családi, baráti összejövetelek alkalmával. S hogy miként növelheted szókincsed, melyre nagy szükséged lesz a Tabuhoz hasonló játékok alkalmával? Az internetezés helyett válassz néha egy jó könyvet esti pihenés gyanánt. Az új szavak nem csak az önkifejezésben segíthetnek majd, de a mindennapi kommunikáció során is jó szolgálatot tesznek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tabu társasjáték Tabu