A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0

Legújabb termékek

Rendezés:
A házad fejlesztése, az állattartás és a földek megművelése csak néhány a sok feladat közül, melyet a sikeres gazdaság felépítése érdekében teljesítened kell.A hobbi változat az első Agricolához képest egyértelműbb játékmenettel és a legnépszerűbb kártyákkal teszi még élvezetesebbé a kihívást.
Raktáron
10.969 Ft
Ebben a játékban a kutyaóltól kezdve az űrállomásig egy sor változatos ingatlanra licitálhatsz, persze azért, hogy később még borsosabb áron tovább add őket.
Raktáron
3.369 Ft
Hogy tud Piroska leggyorsabban a nagymama házához jutni? És vajon sikerül gyorsabbnak lennie, mint a farkas? Csak a te logikádon múlik!
Raktáron
6.570 Ft
A feladat lakhatóvá tenni a Marsot! Élhető körülményeket teremteni a vörös bolygón egyáltalán nem egyszerű, és a szerepünk sem megszokott: egy vállalatot irányítva kell végre hajtanunk az előttünk álló feladatot. Építs gazdaságot, hajts végre óriási projekteket - terraformáld a Marsot!
Raktáron
12.990 Ft
A Játékos Emberek Magazinjának 50. száma papír alapon is megjelent! Játékismertetőkkel, interjúval, kedvezményes vásárlásra jogosító kuponokkal!
Raktáron
1.750 Ft

Van olyan ismerősöd, aki kártyázás körben állandóan a lapjait rendezgeti és ezzel mindenkit összezavar? Akkor ez a te játékod! Itt csak olyan sorrendben játszhatod ki a kártyáidat, ahogy a játék elején elrendezted - ha ügyes vagy, így is te gyűjtöd majd be a legtöbb malacot!

Raktáron
2.169 Ft

A maharadzsa már nagyon idős, és fiai remélik, hogy hamarosan átvehetik a hatalmát. Ahhoz, hogy te nyerd el a maharadzsa kegyeit, előrelátásra és üzleti érzékre is szükséged lesz. Halmozd el atyád értékes ajándékokkal, és legyél te az új maharadzsa!

Raktáron
2.469 Ft

A híres Barbarossa kapitány posztjára áhítozók közül csak Jolly és Roger maradt állva a rum-próba után. Kettőjüknek nem marad más választása, mint minél több kereskedő hajót kifosztva bebizonyítani, hogy alkalmasak a kalózok vezetőjének! 

Raktáron
4.169 Ft

A számok önmagukban semmit nem érnek ebben a játékban - minden attól függ, milyen magasra rakod őket! Térbeli, logikai Tetris, nem csak a matematika szerelmeseinek!

Raktáron
5.969 Ft

Ebben a kvízjátékban nem baj, ha nem tudsz mindent az állatokról, elég ha ügyesebben tippelsz mint a többi játékos! Ja, hogy te mindent tudsz róluk? Remek! De vajon gyorsabb is vagy, mint a többiek..?

Raktáron
4.769 Ft

Milyen gyorsan tudsz szimbólumokból utat építeni? Ebben a gyorsasági játékban ugyanis ennek segítségével fogsz tudni utat építeni a kincsig!

 

Raktáron
4.670 Ft

Tara hercegnő és Talan herceg is úgy döntött, megházasodik.De persze nem kerülhet be akárki a királyi családba! Sárkányokkal kell csatáznod, drágaköveket kell a felszínre hoznod hogy bezonyítsd, te vagy a legalkalmasabb kérő!

Raktáron
11.769 Ft

A Gipf-projekt hetedik darabja a másik hat szintézisének is tekinthető: megjelenik benne az összes elem és érdekes mechanika, mely a korábbi játékokat jellemezte. Az egyedi stratégia és előrelátás elengedhetetlen a győzelemhez!

Raktáron
11.369 Ft

Ez a stratégiai játék, még a tapasztaltak számára is igazi kihívást tartogat. A lehetőségek száma végtelen, a győzelem csak az előrelátásodon múlik!

Raktáron
11.369 Ft

Kombinálj jól, tervezd meg minden lépésed, és juss vissza az űrhajóra! Az űrben való manőverezésnek azonban megvannak a maga különleges szabályai...Ha nem sikerül felfedezned a helyes irányokat, kabinoddal az űrben ragadsz! 

Raktáron
4.569 Ft

Egy középkori monostor vezetőjeként nincs más vágyad, mint hogy tiéd legyen a leghíresebb könyvtár. Ehhez azonban a legjobb minőségű festékeket kell beszerezned és a legjobb írnokokat kell felbérelned…

Előrendelhető
6.270 Ft
Könnyen tanulható játék tele szellemekkel, élőholtakkal, vámpírokkal és zombikkal, akik mind a te birtokodra szeretnék betenni oszladozó lábukat. Akadályozd  meg ellenfeleid hogy rád küldjék a lényeket! Ez nem is lesz olyan egyszerű, mint gondolnád....
Raktáron
4.670 Ft

Ha megszerzed az Arany Ananászt, legendás kalózzá válsz! Elsőként a térkép darabjait kell felkutatnod...de nehogy azt hidd, hogy csak te keresed ezt a kincset!

Raktáron
4.670 Ft
New York városa sok mindent megélt már a természeti katasztrófáktól kezdve az űrhajók inváziójáig. Te képes leszel elfoglalni ezt a mindent túlélő várost? Ezzel a játékkal szörnyek bőrébe bújva bizonyíthatod be, hogy el tudod söpörni az emberek ellenállását, te tudod begyűjteni a legtöbb pontot Manhattan kerületéből, és persze képes vagy legyőzni a többi szörnyet is!
Raktáron
11.970 Ft

Ebben a játékban ismert mesehősök valamelyikeként próbálhatod meg legyőzni a farkast...de ne szokj nagyon hozzá a szerepedhez, a következő körben lehet, hogy te magad leszel a farkas!

 

Raktáron
4.670 Ft
Melyikőtök szerzi meg a jogot, hogy belépjen a kazamatába? Ebben a játékban nem tudsz biztosra menni - Bátornak kell lenned, jókor kell kockáztatnod és jól kell blöffölnöd, persze csak akkor ha te szeretnél nyerni.
Raktáron
3.969 Ft
banner
Kövess minket!