A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Kategóriák

Építs stratégiát Alhambra társasjátékkal!

Nyilván a stratégiai, hiszen a játékosok, szintjüknek megfelelően, önmaguk tudják kialakítani a nyeréshez szükséges, jól megfontolt, s célravezető tervüket. Ez a gondolati rajzolat segít abban, hogy minden pillanat kiszámíthatatlan fordulatokkal legyen fűszerezve. Nincsenek megszokott sablonok, jól ismert, unásig gyakorolt, s játszott körök, előre kiszámítható mozzanatok. A stratégiák számtalan fajtái segítenek abban, hogy minden új alkalom, igazi lehetőség legyen a készségek, képességek fejlesztésére, és maximális kiaknázására.

Nyilvánvalóan a társasjátékok esetében számodra is prioritást élvez az, hogy a kiválasztott termékek ne csak izgalmas kikapcsolódást biztosítsanak, de gyermekednek tanulási lehetőséget is adjanak. Utóbbi akkor optimális, ha nem kényszeres. Ugyanis, ha már messziről érezhető egy játék esetében, hogy az bizony többlet célt szolgál, a szórakozáson kívül támogatja a tanulási metódusokat is, a gyermekek nagy része ezt megérezve veszítenek lelkesedésükből. 

Muszájból pedig nem lehet felhőtlenül játszani, kikapcsolódni. Az Alhambra társasjáték célja az építés, minél több épület megtervezése, megszerzése, optimális stratégiával. Maximum hatan játszhatjátok, de minimum egy óráig tart a játékidő, ami azt jelenti, hogy legalább hatvan perc feszült izgalom vár rád, és játszótársaidra.

Vigyázz! Ez a játék is cseles, mert alapban gyermekeknek készült, de a felnőtteket is néhány másodperc alatt magával rántja varázslatosan érdekes, és fordulatokkal teli világába. A végén pedig majd azon kapod magad, hogy nem is gyerkőcöd hozakodik elő először azzal, hogy vegyétek ki a szekrényből az Alhambra társasjátékot, hanem te puhatolózol csemetédnél, hogy nincs-e kedve egy világot megrengető stratégiai csatában megvívni veled…