A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Camelot Junior, a romantikus logika úttörőinek

Romantikusan hangzik, igaz? A Camelot Junior társasjáték a fent felsorolt izgalmakat egytől-egyig megjeleníti, valósággá teszi, a logika világába rántva a játékosokat. A játék egyedül is játszható, de akár párban is segíthető a főhős, a szerelmes, kellően bátor, vakmerő lovag, akinek azonban nem elegendők ezen tulajdonságai a sikerhez. Ennél többre van szüksége, mégpedig tudásra, logikára, amelyek végig támogathatják a rögös úton, hőn szeretett hölgyéhez.

A 4-8 éves korosztály számára optimalizált játék 48 logikai fejtörő segítségével nehezíti meg az előre haladást, így a játékidő öt perctől kezdve, akár harminc percig is tarthat. A logikai játék nem csak a gyermekek gondolkodását fejleszti, de különböző képességeiket, készségeiket is nagymértékben erősíti.

A térlátás, a gyors, frappáns gondolkodás, és a logikai összefüggések meglátása mind-mind olyan tulajdonságok, melyeket jó, ha korán elsajátítanak a játékba belemerült lurkók. A Camelot Juniornak épp az a szépsége, hogy romantikus történetvezetésével, könnyed, mégis varázslatos stílusával, furfangos, ám megoldható feladataival észrevétlenül vonzza a fiatalokat a játéktérbe.

A játékosok úgy fejlődnek készség, képesség szinten, hogy igazából észre sem veszik, minden logikai bukfenc leküzdése, minden újabb sikeres akadály legyőzése nem csak a játék szempontjából, a végső nyereség malmára hajtja a vizet, hanem tudásuk is gyarapszik, bővül, látóhatáruk tágul. A Camelot Junior társasjáték főszereplőjét, a szerelmes lovagot most nem a bátorsága, vagy mindenre elhivatott természete viszi előre, tehát nem a fizikai jellemzők helyezkednek fókuszba, hanem a játékosok esze, logikai brillírozása, azaz a mentális értékek kerülnek előtérbe.