A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Addictaball

Izgalmas golyólabirintus kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Az Addictaball 13 cm-es változat 100 pályaszakaszán, a 19 cm-es modell 138 pályaszakaszán kell a fém golyót eljuttatni a műanyag gömb közepébe anélkül, hogy az leesne, máskülönben kezdheted elölről. Az Addictaball rendkívül addiktív logikai játék, pillanatok alatt függőséget okoz!

Zseniális ügyességi játék mindenkinek!

Nézet:
Rendezés:

Az Addictaball egy 3 dimenziós golyólabirintus, mely garantáltan függőséget okoz. Elég ügyes vagy ahhoz, hogy végigvezesd a fém golyót a 13 cm átmérőjű gömb 100 pályaszakaszból álló labirintus rendszerén? Forgasd 360 fokban a gömböt és juttasd el a célig a fém golyót. Jó kézügyességre, koncentrációkészségre és kitartásra lesz szükséged.

Raktáron
4.690 Ft

Az Addictaball egy 3 dimenziós golyólabirintus, mely garantáltan függőséget okoz. Elég ügyes vagy ahhoz, hogy végigvezesd a fém golyót a 19 cm átmérőjű gömb 138 pályaszakaszból álló labirintus rendszerén? Forgasd 360 fokban a gömböt és juttasd el a célig a fém golyót. Jó kézügyességre, koncentrációkészségre és kitartásra lesz szükséged.

Raktáron
5.890 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Nehézségi szint
banner
Kövess minket!