A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Kategóriák

Activity Junior, kicsikre szabva

Az Activity Junior a tökéletes ötlet továbbfejlesztése, direkt gyermekekre szabva. Hogy miért van erre szükség? Lehet nem is gondolnád, milyen nagymértékben hat a játékosok szellemi fejlődésére maga a játék folyamata, a rajzolás, a mutogatás, esetleg a körül írás. Az érintett agyi területek folyamatosan feszültség alatt vannak, azaz ingerület alá kerülnek, ezzel megdolgoztatva minden apró szegmensüket.

A különböző feladványok más, és más készségeket igényelnek, s az is egészen hétköznapi, hogy minden játékos számára más az egyértelmű, a könnyű, vagy zsigerből kitalálható. Igen ám, de éppen erre, a fejlesztő hatásra alapozva az Activity Junior célba vette külön a gyermekeket, a legmagasabb szintre emelve a tanulás észrevehetetlen folyamatát. Hogy miért észrevehetetlen? A játék, kikapcsolódás, szórakozás hevében biztos nem fogja gyermeked azon törni a fejét, vajon mennyi mindent tanult ebben az elmúlt néhány percben, órában.

Nem gondolkodik rajta, hiszen el van foglalva, bele van mélyedve a játékba. Épp ezért megy olyan gyorsan mégis a tanulás, a tudásanyagok elsajátítása, az új információk megszerzése, memorizálása. Mert tudatalatti megy mindez végbe.  Ebből az következik, hogy gyorsan, és könnyen fog tanulni gyermeked, ha játszik. Miért ne foglalkozhatna eközben olyan témákkal, melyek a legoptimálisabbak korának, fejlettségi állapotának?

Ugyanis, ha a tudatot nélkülöző automatikus tanulási folyamatokat megtámogatod azzal, hogy olyan témát kínálsz fel, mely igazán érdekes, sőt aktuális a fejlődő szervezet számára, akkor megduplázhatod a hatékonyságot, és az amúgy is nagy sebességű gyorsaságot. Az Activity Junior tehát ezt a gondolatot hivatott erősíteni, s ezt a folyamatot képes a csúcsra járatni. Olyan kategóriákat kínál gyermeked számára, melyek igazán foglalkoztatják, melyeket probléma nélkül megért, amelyekben mégis képes tovább fejlődni, informálódni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Activity társasjáték Activity Junior