A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
25 000 Ft feletti rendelés esetén
Azonnali átvétel
Azonnali átvétel
Azonnali átvételi lehetőség szaküzleteinkben
Biztonságos fizetés
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési lehetőség
Megvagy társasjáték
3.190 Ft

Megvagy társasjáték

3.190 Ft
Cikkszám: 713243
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Pörgős gyorsasági játék a Keller & Mayertől. Figyelmességet és reflexeket egyaránt megdolgoztató, színes, minőségi elemekből álló játékot tudhatunk magunkénak a Megvagy! társassal, melyet igazán nem érdemes kihagyni. Akár 6 éves kortól!

Leírás és Paraméterek

Dobj, keress ... Megvagy!

Ezt a társasjátékot olyan pedagógusok dolgozták ki, akik a kisgyermekek fejlődésére vannak specializálódva. A játék 6 éves kortól ajánlott, egyszerre 2-4 játékos szórakozhat a doboz tartalmával, és a játék nem tart fél óránál tovább. Fejleszti a szabályokhoz való alkalmazkodást. A Keller és Mayer játékok mindegyikére igaz, hogy jó minőségű, strapabíró anyagból készültek, és minden bölcsődésnek, valamint óvódásnak ajánlott, hogy játékosan tanulhassanak és fejlődhessenek.

Ez a gyorsasági játék a Keller & Mayertől annyira egyszerű, amennyire csak lehet, mégis igazán izgalmas és pörgős játékmenetet kínál. Fejleszti a mintafelismerést, a memóriát, a reflexeket. Legnagyobb erőssége mégis egyszerűsége és gyorsasága, melyek miatt biztosan újra és újra előkerül majd.

Játékszabályok: Tegyük le tetszés szerint egymás mellé a háromszögeket, majd véletlenszerűen helyezzünk tájuk egy-egy színes kockát. A játékosok sorban dobnak a kockával, és aki a leggyorsabban találja meg a megfelelő háromszöget, és csap le rá, az megkapja róla a kockát. Az nyer, akinek négy különböző kockája van. 2 egyforma, nekünk nem kellő kockát elcserélhetünk egy nekünk kellőre, de ha 4 egyforma összegyűlt, kötelező is.

További információ:

  • Tartozékok: 10 db háromszög játéklap, 32 db színes fakocka, 3 db speciális dobókocka
  • Ajánlott kor: 6+
  • Játékosok száma:2-4
  • Játékidő: 15

Rendeld meg most, és kezdődjön a játék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.