A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
25 000 Ft feletti rendelés esetén
Azonnali átvétel
Azonnali átvétel
Azonnali átvételi lehetőség szaküzleteinkben
Biztonságos fizetés
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési lehetőség
University Games Kettős ügynök társasjáték

University Games Kettős ügynök társasjáték

Cikkszám: 1377
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ha jól taktikázol, a tiéd lesz a győzelem - már ha Fortunának kedves vagy és az egységeid nem állnak át az ellenséghez. Ebben az egyszerű, ám roppant érdekes stratégiai játékban legalább annyira kell megküzdened az ellenfeleddel, mint saját magaddal.

Leírás és Paraméterek

Készen állsz az ügynökeid bevetésére?

Taktikázz, gondolkozz előre, készülj fel minden eshetőségre – lehetőleg arra is, hogy az egységed, akit épp a harcmezőre küldtél egy kettős ügynök, és épp az ellenfeledet segíti győzelemre - már ha az ő egységéről nem derül ki, hogy szintén kettősügynök. Itt az elmédnek és a szerencsédnek egyaránt fontos szerepe lesz. 

A Kettős ügynök egy olyan stratégiai társasjáték, amelynek egyszerűsége és mélysége egyaránt a malomhoz fogható, és ugyanúgy két fő játszhatja. Az 5-10 perces játékidő számtalan elmepárbajra ad lehetőséget, ám itt a megszokottól eltérően a szerencse istenasszonya is közbeavatkozhat.

Szabályok

Minden játékos felváltva lerak egy egységet a táblára - a cél az, hogy négy saját színű egység egymás mellé kerüljön átlósan vagy függőlegesen. Azonban a különbözőképpen berakható mágnescsíkok hatására egyes ügynökök néha színt váltanak, ami megadja a játék izgalmát.

Tartozékok:

12 bábú, mágnes csíkok, 1 játékszabály, 1 doboz. 

Ajánlott kor: 8+
Játékidő: 5-10 perc
Játékosok száma: 2

Rendeld meg most és tedd próbára magad!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.