A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Kategóriák
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
12 000 Ft feletti rendelés esetén
Azonnali átvétel
Azonnali átvétel
Azonnali átvételi lehetőség szaküzleteinkben
Biztonságos fizetés
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési lehetőség
Pesti srácok 1956 társasjáték

Pesti srácok 1956 társasjáték

Cikkszám: 707057
Várható szállítás: 2023. december 25.
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Pesti üzletünkben: Előrendelhető
Budai üzletünkben: Előrendelhető
Webáruházunk raktárában: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

Küzdj meg a szovjet hatalommal, győzd le az elnyomókat és légy a forradalom hőse - vagy épp mártírja!

1956-ban igazi magyar hősök vonultak az utcákra és harcoltak egy szebb jövőért. A Kard és Korona új játéka, a Pesti Srácok 1956 azért jött létre, hogy ezeknek a hősöknek állítson méltó emléket az október 23-i események hatvanadik évfordulóján.

Győzzön a forradalom!

A Pesti Srácok 1956 stratégiai kooperatív társasjáték a nagysikerű Days Of Ire társasjáték szabályaira alapul. A játékélményt még különlegesebbé teszi, hogy a kártyákat valódi, az október 23-i forradalomban készült fotók díszítik, amelyek segítenek igazán átélni a játékban történteket. Játékmódtól függően a játék során több helyszínen kell helytállnunk: többek között a Kossuth-téren, a Magyar Rádiónál, az MDP székháznál, a Sztálin térnél, és még rengeteg valós helyszínen.

A játék a forradalom első hét napján halad végig. A forradalmároknak a fontosabb eseményeket kell megoldania Budapest utcáin, illetve harcolniuk kell a Szovjet Hadsereg tankjaival és az Államvédelmi Hatóság (ÁVH) egységeivel. A forradalmárok nyerik a játékot abban az esetben, ha mindannyian túlélik és maximum 4 esemény marad megoldatlan a hét végére. A Bajtárs és Szembenálló játékmódban akkor is győzedelmeskednek, ha sikeresen kiűzik az ellenséges erőket a városból, ám veszítenek, ha moráljuk túlságosan lecsökken.

Ha a forradalmárok győznek, a szovjet haderő fegyverszünetet köt október 30-án, és elhagyja az országot - ahogy tették is ezt a valóságban majd' egy hétig. Ám ha egy vezető elesik, a forradalmárok harci szelleme alábbhagy, vagy a város romokban hever, mire a harcok elülnek, a történelem egy sötét fordulatot vesz. A rendszer kioltja a szabadság eme gyertyalángját, még mielőtt elég erősen fénylene ahhoz, hogy ezt a világon is észrevegyék.

Játékmódok
Játékmód
Játékosok száma
Játékidő
Ajánlott kor
Felkelő 2-4 játékos 30 perc 8+

A Felkelő mód a játék első pár, bevezető szakaszához, a szabályok megismeréséhez alkalmas. Azok számára ajánlott, akik ismerkednek a játékkal és a társasjátékok világával. A cél közösen, csapatban harcolva legyőzni a szovjeteket.

Bajtárs 1-4 játékos 50-70 perc 10+

Bajtárs mód már összetettebb játékélményt nyújt, haladó játékosoknak ajánlott. Játszható egyszemélyes-, vagy csapatjátékként egyaránt. Betekintést nyújt a forradalmi Budapest utcáiba, illetve itt már a nemzetközi események is befolyásolják a forradalom kimenetelét.


Szembenálló 2-4 játékos 60-90 perc 12+

A Szembenálló játékosmód azoknak ajánlott, akik fel merik vállalni a konfliktusokat, szeretik a versenyhelyzeteket! Egy játékos a szovjet tábornok és az ÁVH parancsnokának szerepében harcol a forradalmárok csapata ellen. Itt már egy igen komplett, kissé a terepasztalos stratégiai játékokhoz hasonló játékélményt kaphatnak a játékosok.Rendeld meg elsőként a Pesti Srácok 1956 társasjátékot és lásd úgy október 23-át, mint még soha!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Szállítás és átvételi pontok

 

szállítási mód

11.999 Ft-ig 12.000 Ft-tól szállítási idő*
GLS futárszolgálat 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
GLS csomagpont 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
Személyes átvétel szaküzleteinkben 0 Ft 0 Ft 1-3 munkanapon belül
Személyes átvétel debreceni irodánkban 0 Ft 0 Ft 3 munkanapon belül

* Munkanapokon 12-ig leadott megrendelés esetén. A hét utolsó munkanapján 12-ig leadott megrendelés a következő munkanapon kerül kiszállításra.
A fenti táblázat a raktáron lévő termékekre vonatkozik.