A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü
Hive Ladybug kiegészít?

Hive Ladybug kiegészítő

Bruttó ár:
1.270 Ft
Pesti üzletünkben: Előrendelhető
Budai üzletünkben: Előrendelhető
Webáruházunk raktárában: Előrendelhető
Cikkszám: Hive-Lb
Gyártó:

Az alapjátékhoz adható katicabogár lapkák. Az alapjáték nélkül nem játszható!

Két boly, melyek mindenféle rovarokból verődtek össze, összecsap, hogy elfogják az ellenséges királynőt. Hangyák, tücskök, pókok és egyéb apró ízeltlábúak csapnak össze, kihasználva különleges képességeiket, hogy győzelemre segítsék saját csoportjukat. Ám senkit ne tévesszen meg a körítés, a játék épp annyira absztrakt, mint a sakk, melyben ellenséges királyok csatáznak.

A stratégiai játék különlegesen illusztrált hatszögű elemet tartalmaz, melyeken bogarak szerepelnek. Hozzá tartozik egy hordtáska is, mely megkönnyíti a szállítását. Kis helyet foglal, így kiváló útitársad lehet utazások során. Különlegessége, hogy nem tartalmaz játéktáblát, a játéktér a hatszögű elemek lerakásával és mozgatásával alakul.

Játékszabály: A játékosok felváltva leraknak vagy a megadott módon mozgatnak egy-egy ízeltlábút jelölő hatszöget, olyan módon, hogy a hatszögek alkotta terület ne szakadjon meg. Minden rovar más lépésekre képes. A játék célja a különféle bogarakkal, hangyákkal, pókokkal és szöcskével bekeríteni az ellenfél Méhkirálynőjét. A Ladybug pontosan három mezőt mozoghat, kettőt más bogarak tetején, harmadik lépésben pedig egy szabad helyre. Bár nem mozoghat más módon, bekeríteni is nehéz, és képes bemozogni középen levő lyukakba.

További információ:

 

 

Rendeld meg most a Hive nemzetközileg elismert, világhírű stratégiai játékot! 

  • Tartozékok:1 fekete és 1 fehér lapka, játékleírás
    • Ajánlott kor: 9+
    • Játékosok száma: 2
    • Játékidő: 20 perc