A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü
Hive Carbon Pincebogár Kiegészít?

Hive Carbon Pincebogár Kiegészítő

Bruttó ár:
1.270 Ft
Pesti üzletünkben: Raktáron
Budai üzletünkben: Előrendelhető
Webáruházunk raktárában: Előrendelhető
Cikkszám: Hive-Pb-C
Gyártó:

Az alapjátékhoz adható pincebogár lapkák. Az alapjáték nélkül nem játszható! A Hive Carbon a normál játék elegáns, fekete-fehér kiadása, mely tartalmazza a Mosquito és Ladybug kiegészítőket hozzáillő kivitelben.

Két boly, melyek mindenféle rovarokból verődtek össze, összecsap, hogy elfogják az ellenséges királynőt. Hangyák, tücskök, pókok és egyéb apró ízeltlábúak csapnak össze, kihasználva különleges képességeiket, hogy győzelemre segítsék saját csoportjukat. Ám senkit ne tévesszen meg a körítés, a játék épp annyira absztrakt, mint a sakk, melyben ellenséges királyok csatáznak.

A stratégiai játék különlegesen illusztrált hatszögű elemet tartalmaz, melyeken bogarak szerepelnek. Hozzá tartozik egy hordtáska is, mely megkönnyíti a szállítását. Kis helyet foglal, így kiváló útitársad lehet utazások során. Különlegessége, hogy nem tartalmaz játéktáblát, a játéktér a hatszögű elemek lerakásával és mozgatásával alakul.

Játékszabály: A játékosok felváltva leraknak vagy a megadott módon mozgatnak egy-egy ízeltlábút jelölő hatszöget, olyan módon, hogy a hatszögek alkotta terület ne szakadjon meg. Minden rovar más lépésekre képes. A játék célja a különféle bogarakkal, hangyákkal, pókokkal és szöcskével bekeríteni az ellenfél Méhkirálynőjét. A Pincebogár egy mezőt tud mozogni, akár a királynő. Cserébe különleges képessége, hogy egy mellette levő bogarat két mezővel elmozgathat - első lépésben saját magára, majd egy másik oldalára - ahelyett, hogy maga mozogna.

További információ:

 

 

Rendeld meg most a Hive nemzetközileg elismert, világhírű stratégiai játékot! 

  • Tartozékok:1 fekete és 1 fehér lapka, játékleírás
    • Ajánlott kor: 9+
    • Játékosok száma: 2
    • Játékidő: 20 perc