A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
12 000 Ft feletti rendelés esetén
Azonnali átvétel
Azonnali átvétel
Azonnali átvételi lehetőség szaküzleteinkben
Biztonságos fizetés
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési lehetőség
Delta Vision Village társasjáték- Nemzedékek játéka

Delta Vision Village társasjáték- Nemzedékek játéka

Cikkszám: DV17347
Várható szállítás: 2024. március 15.
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Pesti üzletünkben: Előrendelhető
Budai üzletünkben: Előrendelhető
Webáruházunk raktárában: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

Melyik a legtiszteletreméltóbb család a faluban?

A népszerű társasjátékban, a Village-ben egy család életét irányíthatjuk egy középkori faluban. Feladatunk, hogy kihasználjuk forrásainkat, így minél több családtag nevét feljegyezzék a falu krónikájába, és minél több hírnevet szerezzenek. Ez korántsem olyan könnyű, mint gondolnánk. Mindenkit más cél vezérel, egyesek a tanácsba igyekeznek bejutni, mások egyházi pályafutásra vágynak, vagy egyszerű földművelőként dolgoznak egész életükben. Azonban egy vágyuk közös, bekerülni a település krónikájába, így öregbítve holtukban is családjuk hírnevét.

A Village egy középkori tematikájú stratégiai játék, melynek egyszerű szabályai végtelen lehetőséget rejtenek magukban. A játék során fontos erőforrásaink beosztása és az előre tervezés, de a kezdőket sem fogja túlságosan megerőltetni. A különböző kombinációk begyűjtése és a munkások megfelelő használata a kulcs, de az erőforrások begyűjtése és megfelelő menedzselése is fontos.

Játékszabályok: A játéktáblára az útmutató szerint letesszük a színes kockákat, megadott számúból vakon húzva. A játékosok ezeket a kockákat veszik fel, hogy aktiválják a területeket. A táblán különböző épületek és területek vannak, piac, utazóhely, termelőépületek, templom és városháza. A legtöbb területnek több funkciója is van. A különböző területekkel különbözőképpen szerezhetünk győzelmi pontokat. A piacon a megtermelt javakból győzelmi pontot érő lapkákat vásárolhatunk, az utazó zónában minél több jelölőnk van, annál több pontot kapunk a játék végén... A legtöbb cselekvés időbe kerül, illetve ha fekete kockát vagyunk kénytelenek felvenni, az időjelző mozog - ha az időjelölő körbeér a játékos farmja körüli úton, a játékosnak egy figurát le kell vennie a pályáról a legkisebb generációjúak közül. Ha a halott a temetőbe kerül, nem kapunk semmit, de ha a krónikába, az játék végén annál több pontot ér, minél több halottunk van benne. A játéknak vége, ha megtelik a temető vagy a krónika.

További információ:

 • Tartozékok: játéktábla, 4 tanya, 48 fa bábu, 1 matricalap, 78 színes fa kocka, 32 fa jelölő, 40 termék lapka, kezdő játékos jelölő, következő kezdő játékos jelölő, 24 vásárló lapka, 20 gabona lapka, 15 érme, 2 szövetzsák, 3 felszerelő kártya, tömeges áttekintés kártya, játékszabály
 • Ajánlott kor: 12+
 • Játékosok száma: 2-4
 • Játékidő: 60-90 perc

Rendeld meg, és alapíts dinasztiát!

A Village elismerései:

Rendeld meg most és indulhat a felhőtlen szórakozás!

 • 2012 Deutscher Spiele Preis Best Family/Adult Game
 • 2012 Gouden Ludo
 • 2012 Hra roku Winner
 • 2012 Spiel des Jahres Kennerspiel des Jahres Winner
 • 2012 Tric Trac de Bronze
 • 2013 Games Magazine Best New Advanced Strategy Game
 • 2013 Ludoteca Ideale Official Selection

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Szállítás és átvételi pontok

 

szállítási mód

11.999 Ft-ig 12.000 Ft-tól szállítási idő*
GLS futárszolgálat 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
GLS csomagpont 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
Személyes átvétel szaküzleteinkben 0 Ft 0 Ft 1-3 munkanapon belül
Személyes átvétel debreceni irodánkban 0 Ft 0 Ft 3 munkanapon belül

* Munkanapokon 12-ig leadott megrendelés esetén. A hét utolsó munkanapján 12-ig leadott megrendelés a következő munkanapon kerül kiszállításra.
A fenti táblázat a raktáron lévő termékekre vonatkozik.