A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Delta Vision Drakula Dühe társasjáték

További képek
Pesti üzletünkben: Előrendelhető
Budai üzletünkben: Előrendelhető
Webáruházunk raktárában: Előrendelhető
Cikkszám: DV13611
Gyártó:
Bruttó ár:
13.970 Ft

Szállítás és átvételi pontok

 

szállítási mód

11.999 Ft-ig 12.000 Ft-tól szállítási idő*
GLS futárszolgálat 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
GLS csomagpont 890 Ft 0 Ft 24 órán belül
Személyes átvétel szaküzleteinkben 0 Ft 0 Ft 1-3 munkanapon belül
Személyes átvétel debreceni irodánkban 0 Ft 0 Ft 3 munkanapon belül

* Munkanapokon 12-ig leadott megrendelés esetén. A hét utolsó munkanapján 12-ig leadott megrendelés a következő munkanapon kerül kiszállításra.
A fenti táblázat a raktáron lévő termékekre vonatkozik.

Leírás és Paraméterek

"Szeretve tisztelt uram, üdvözlöm a Kárpátok peremén. Már igen várom. Aludjon jól az éjszaka. Holnap háromkor indul a delizsánsz Bukovinába. Helyet foglaltattam rajta. A Borgói-szorosban kocsim várni fogja és elhozza énhozzám. Remélem, jól utazott Londonból, és kellemesen tölti majd napjait az én kies vidékemen."
(Bram Stoker: Drakula)

Jonathan Harker, miután leleplezte a vérszívó grófot, a nyomába ered Európán át, hogy megszabadítsa tőle a világot. Szövetségesei a gróf harapását bíró törékeny Mina, a holland orvos Abraham Van Helsing és az eltökélt Lord Godalming. Drakula gróf nem tétlenkedik az úton, rejtőzködés közben minden trükköt bevet, hogy a vadászoktól megszabaduljon és káoszt szítson kontinensszerte. Vajon sikerül elmenekülnie és végeznie a vadászokkal?

Ebben a gótikus stratégiai kalandjátékban egy játékos Drakula bőrébe bújik, hogy megpróbálja Európát saját, vámpírfiókákkal teli rémbirodalmává változtatni. Ellenfelei a négy vadász képességeit használva próbálják megtalálni a véres grófot minden apró nyomot követve, közben pedig rendíthetetlenül küzdenek, hogy az általa szított káoszt megfékezzék. 2-5 játékossal ajánlott, de a két oldalt bárhányan irányíthatják.

Játékszabályok: A Drakulát alakító játékos titkos térképen jelöli hollétét és figyeli a lehetséges útvonalakat. A városok kártyáit, melyekben megfordul, a táblán kialakított helyekre teszi képpel lefelé, hátukon a választott galibajelölőkkel (melyekből egyszerre csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésére). Ha egy vadász az egyik városba lép, vagy ha a körönként mozgó kártyák lekerülnek a pályáról, a galibák aktiválódnak (és Drakula győzelmi pontot kaphat) - de utóbbi esetben senki sincs ott, aki megfékezze őket. A vadászok a tábla térképén nyíltan mozognak, minden városban egyedi képességeink szerint hajthatnak végre cselekedeteket. Ha valamelyik vadász belép a városba, ahol Drakula van, a csatakártyák segítségével harcolhatnak. A súlyosan sérült vadászok a központi ispotályba kerülnek, azonban ha Drakula meghal, a vadászok nyernek.

További információ:

 

  • Ajánlott kor: 9+
  • Játékosok száma: 2
  • Játékidő: 20 perc

 

Rendeld meg most és bosszuld meg Lucy Westenrát!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Foglald el helyed Olümposz hegyének halhatatlan csarnokaiban az Elysium-mal! Ebben az intenzív játékban hősöket vehetsz fel, elvarázsolt műalkotásokat szerezhetsz, kalandokat indíthatsz és az Olümposzi istenek kegyeibe férkőzhetsz. A cél az, hogy olyan legendákat kelts életre, amelyek a hősnek a csarnokba, vagyis Elysium földalatti paradicsomába való belépése után is élni fognak. Kerülj be Te az istenek közé!

Előrendelhető
14.470 Ft

Az angol nyelvű Steam játék Martin Wallace klasszikus vasúti játék sorozatának egyik legújabb darabja. A játékban vasúthálózatot építhetsz egy gyönyörű kétoldalas játéktáblára, melyeken a javakat szállíthatod a folyamatosan változó úthálózatok és állomások között. Építsd ki Te a leghosszabb és legjövedelmezőbb szállítási útvonalat!

Előrendelhető
14.470 Ft

Ismerd meg a városépítő, gazdasági, stratégiai társasjátékok legújabb tagját, a Murano társasjátékot! Murano 7 szigetére kell utcákat és épületeket felépíteni úgy, hogy azokból a lehető legtöbb előnyt hozzátok ki, az általuk hozott bónuszokból. Gondolára fel és népesítsd be Muranot!

Előrendelhető
12.970 Ft