A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
25 000 Ft feletti rendelés esetén
Azonnali átvétel
Azonnali átvétel
Azonnali átvételi lehetőség szaküzleteinkben
Biztonságos fizetés
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési lehetőség
Blue Orange Chicago Stock Exchange társasjáték
2.690 Ft

Blue Orange Chicago Stock Exchange társasjáték

2.690 Ft
Cikkszám: BLU33319
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A chicagói tőzsdén emelkedik a feszültség! Vajon ki lesz a legjobb kereskedő? Célod megszerezni az árut a legjobb áron, az ellenfél árujának értékét pedig csökkenteni. Gondolkozz ügyesen, használd logikád és taktikázz jól! Tőzsdézésre fel!

Leírás és Paraméterek

A Chicagoi tőzsde nem kacagás és móka, vérremenő küzdelmek színtere ez, ahol a pénz és a kötvények percenként cserélnek gazdát bonyolult üzleti tranzakciókban. Sikerül átlátnod az üzleti színtér sötét és összetett világát? Megvan benned, ami kell, hogy te legyél a legjobb tőzsdecápa?

A Blue orange nem bonyolítja túl ezt a tőzsdés játékot - mindenféle mechanizmuskombinációk helyett a klasszikus tőzsdemachanikát használja. Nem mondhatnánk a játékról, hogy oktató-fejlesztő, vagy hogy kifejezetten stratégiai, de mindenképp megdolgoztatja az agytekervényeket, igényel némi koncentrációt, és persze roppant szórakoztató.

Játékszabályok: A játékosok célja: olcsón venni, értékes árukat megtartani, az ellenfél üzletét és piaci értékét rontani. A játék kezdetekor megkeverjük az árukat és oszlopokba rendezzük. A játékosok sorban 1-3 lépést tesznek az oszlopok közt jelölőikkel, majd a szomszédos oszlopok tetejéről egy árut "megvesznek" és megtartanak egyet pedig "eladnak", ezzel befolyásolva értéküket. Ha csak két oszlop marad, összeszámoljuk a pontokat - aki a legjobban manipulált, nyer.

További információ:

  • Tartozékok: 36 db árucikk jelölő lapka, 6 db árucikk értéket jelölő kocka, 1 db árucikk tábla, 1 db fafigura
    • Ajánlott kor: 8+
    • Játékosok száma:2-4
    • Játékidő:15 perc

    Rendeld meg most a Chicago Stock Exchange társasjátékot!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.