A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
25 000 Ft feletti rendelés esetén
Azonnali átvétel
Azonnali átvétel
Azonnali átvételi lehetőség szaküzleteinkben
Biztonságos fizetés
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési lehetőség
Blue Orange Nada kockajáték
4.290 Ft

Blue Orange Nada kockajáték

4.290 Ft
Cikkszám: BLU31786
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Párosítsd össze, ragadd meg és nyerj!

A Nada egy gyors, pörgős és rendkívüli koncentrációt igénylő kockajáték. Dobj a rengeteg különleges kockával, szerezd meg a párokat, és legyél elég gyors és hangos! Van még pár? Nada! Ha te veszed észre, az összes maradék a tiéd.

Leírás és Paraméterek

Hangos, pörgős, színes, egyszerű, szép, gyors, érdekes, hangos. Kell ennél több egy szuper party játékhoz? A Nada! mindent tud, amit egy ilyen játéknak tudnia kell. Két embert vagy ötöt is elszórakoztat, különböző szabályváltozatainak nagyrésze alkalmat ad némi hangoskodásra, sőt, hangos baráti vitára, de olyan egyszerű, hogy a vérremenő veszekedés kizárt.

Ha esetleg gyerekekkel, osztályban, úton szeretnénk játszani, vagy csupán a csendes tevékenységek hívei vagyunk, ne rettentsen el akkor se a játék. Pillanatok alatt csupán néhány szó megváltoztatásával vagy a megfelelő variáns használatával a zajszintet redukálhatjuk a kockacsörgésre és körönként egy-egy koppintásra.

Játékszabályok: Különböző szabályváltozatok léteznek, ám legtöbbjükben a feladat az egyforma minták keresése a színes kockákon és a kockák begyűjtése. Az alap verzióban a játékosok az összes kockával dobnak, majd minden sorrendiséget nélkülözve hangosan kijelentik, milyen párt találtak, és elteszik azt. Amennyiben valaki úgy gondolja, nincs több pár az asztalon, azt kiáltja Nada!, vagyis semmi, és ha nem tévedett, az összes maradék kockát bezsebelheti. A kört az nyeri, akinek a legtöbb kockája gyűlt össze

További információ:

  • Tartozékok: 36 db kocka, játékszabály
    • Ajánlott kor: 7+
    • Játékosok száma:2-5
    • Játékidő:10 perc

    Rendeld meg most, és sose hiányold többé a kockacsörgést!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.