A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
25 000 Ft feletti rendelés esetén
Azonnali átvétel
Azonnali átvétel
Azonnali átvételi lehetőség szaküzleteinkben
Biztonságos fizetés
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési lehetőség
Celestia társasjáték
7.790 Ft

Celestia társasjáték

7.790 Ft
Cikkszám: BLM001CE
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Részese lehetsz annak a fantasztikusan egyedülálló kalandnak, amely az egész család számára szól! Ez a kis okos kockázatvállalós játék egy gyönyörű meglepetésekkel teli világba fog elrepíteni téged. Egy légi jármű fedélzetén vagy a többi kalandvágyó társaddal együtt, és Celestia városba kell kis utazásokat tenned, hogy visszaszerezd számukra a féltve őrzött, csodálatos kincseiket. Vigyázz! Az utazás egyáltalán nem lesz biztonságos, viszont a végére lehet, hogy éppen Te leszel a leggazdagabb kalandor, aki a legdrágább kincseket gyűjtötte össze.

Leírás és Paraméterek

Mersz kockáztatni?

Légy részese annak a fantasztikusan egyedülálló kalandnak, amely az egész család számár szól! Szállj be egy léghajóba, és küzd meg a vérmes kalózokkal, éhes madarakkal, vagy épp egy szörnyű viharral. De ha úgy látod, hogy a kapitány nem ura a helyzetnek, akkor inkább hagyd el időben a hajót!

Ez a családi társasjáték színpompás grafikával, szerethető és ezerszer újrajátszható játékmechanizmussal bilincseli le az egész famíliát. Félórás játékideje fejleszti a taktikai érzéket, a kockázatérzékelést, és persze próbára teszi a bátorságot.

Játékszabályok: Miután mindenki felszállt a hajóba, a kapitány dob kockákkal, hogy éppen milyen veszélyek leselkednek rátok. Ha a kapitány a nála lévő lapok, esetleg a többi utas segítségével (a négyféle veszélyből mindegyikre van egy lap, és vannak jolly jokerek is) képes semlegesíteni a veszélyeket, akkor a játékosok új helyszínre érkeztek. Amikor egy helyszínen vannak, minden játékos dönthet úgy, hogy leszáll, és itt kutakodik kincsek után, vagy tovább halad értékesebb kincseket ígérő helyek felé. Azonban ha a kapitány (akinek személye utazásról utazásra változik) képtelen semlegesíteni a veszélyeket, akkor a hajó legénysége üres kézzel tér haza. Az győz, aki először összegyűjt 15 pontnyi kincset.

Tartozékok:

  • 1 légi jármű
  • 162 kártya (78 kincs, 68 felszerelés, 8 turbó, 8 erő)
  • 6 kalandor bábu
  • 6 kalandor lapka
  • 9 ovális város lapka
  • 4 eseménydobókocka
  • 1 játékszabályzat

További információ:

<Életkor:8-99 Időtartam: 15-30 perc Játékos szám: 2-6 fő Nyelv: Magyar, Nyelv független<

Rendeld meg most és kezdődhet a fantasztikus utazás!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.