A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Kategóriák

Szórakoztató memóriajátékok a kedvenc mesehőseitekkel!

Senki sem szereti, ha gyerekei unatkoznak. Természetesen a mai világban ez már ritka, azonban nem érdemes szülőként folyton beérned azzal, hogy leülteted a fiatalokat a tévé vagy a számítógép elé. A Társasjátékmánia kiváló minőségű és rendkívül szórakoztató memóriajátékokkal várja a fiatalokat, melyek között találhattok olyanokat is, amelyek kedvenc mesehőseiteket is tartalmazzák. 

Ismerjétek meg együtt például a Piatnik Bingo Bongo WD társasjátékot, mely változatos Disney filmekből tartalmaz karaktereket, így a gyerekek újra átélhetik kedvenc filmjeik legszórakoztatóbb jeleneteit! A Bingo Bongo WD változatában a népszerű állatok mosolyognak vissza a memóriakártyákon és a bingo-táblákon. Garantált elfoglaltságot kínál több fiatal számára is egy olyan napon, amikor senki sem szeretne otthonról kimozdulni. Nektek sikerülne a bingo-tábláján felismerni kedvenc Disney karaktereiteket? Könnyűnek hangzik, azonban a játék tartogat néhány meglepetést még a legnagyobb fan-ok számára is!

A Piatnik memóriajátékok a szülők és a gyerekek nagy kedvencévé váltak az évek alatt. Nem csak azért jók, mert szórakoztatók a fiatalok számára, hanem azért is, mert segítenek fejleszteni a gyerekek emlékezőképességét. Ha ez is fontos szempont számotokra, akkor a Piatnik Ali Baba 2015 társasjáték szintén jó választás lehet egy kis otthoni, közös családi programra! A Piatnik Alibaba egy egzotikus memóriajáték, melyben az elhíresült Ali baba körül forog a világ. Fordítsd fel a korsókat és próbálj minél több kincset szerezni, hogy megnyerd a játékot!

Ez nem könnyű feladat, hiszen nem mindegyik korsóban van kincs, sőt, vannak olyan korsók is, amelyekben gonosz rablók vannak, akik ellopják az eddig megszerzett zsákmányt! Az Ali Baba természetesen szintén csak egy a sok memóriajáték közül, melyeket megtalálhattok weboldalunkon, hiszen hatalmas készlettel rendelkezünk. Webáruházunkban ti is megtekinthetitek memóriajátékaink teljes választékát, valamint egyéb társasjátékok között is böngészhettek szabadon. A legjobb társasjátékokat kínáljuk olyan fiatalok számára, akik szeretik a kalandot és a szórakozást!