A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Kategóriák

Szórakozással teli időtöltés a Camel Up társasjátékkal!

Néha igen nehéz lehet lefoglalni gyerekeinket, hiszen tele vannak energiával és a jól megszokott dolgok hamar unalmassá válhatnak. Egy jó társasjátékkal azonban garantált szórakozást tudsz biztosítani a fiataloknak még a borús, esős napokon is! Cégünk azért jött létre, hogy változatos társasjátékokat és egyéb kiegészítőket biztosítsunk szülőknek és gyerekeknek azokra a napokra, amikor úgy tűnik, hogy nehéz elfoglaltságot találni. 

A Camel Up társasjáték nagy kedvence volt a családoknak az elmúlt években és a gyerekek is kifejezetten megkedvelték! Miről is szól ez a játék? A Camel Up-ban a játékosok fogadhatnak öt különböző versenyfutó tevére minden egyes játszma során. Minél merészebben kockáztatnak, vagyis minél előbb teszik meg tétjeiket, annál nagyobb lesz a nyeremény, ha az ő tevéjük a nyertes a verseny során. A tevék persze nem versenyállatok, így sokszor kiszámíthatatlanok és nincs olyan tevefutam, mely ne tartalmazna izgalmakat és váratlan meglepetéseket.

A Camel Up társasjáték egy menete akkor ér véget, ha egy teve átlépi a célvonalat és megnyeri a versenyt. Persze előfordulhat, hogy az adott teve egy másikat is cipel a hátán eközben, de hát ettől lesz érdekes a játék! Ha te is egy szórakoztató és egyedi társasjátékot keresel a gyerekeknek, akkor a Camel Up egyáltalán nem fog rossz választásnak bizonyulni! Egy rendkívül szórakoztató, egyszerű játékról van szó, amelyben nagy szerepet kap a szerencse és a nevetés. A gyerekek megtanulhatnak bánni a pénzzel és játékos formában ismerhetik meg a szerencsejátékokat.

A Camel Up társasjáték kiváló választás gyerekes családok körében és minél többen játsszák, annál izgalmasabb lesz a verseny is! ha nektek is megtetszett a társasjáték, akkor látogassatok el webáruházunkba, ahol pár kattintással le is adhatjátok a rendelést! A Camel Up-hoz elérhető jelenleg a Supercup kiegészítő is, amely további izgalmakat tartogat a család részére. Minőségi társasjátékok kiváló áron kaphatók cégünknél, és a Társasjátékmánia minden esetben gondoskodik azok minőségéről és tartósságáról!