A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Rubik kockák széles választékban, a jó időtöltésért

A szürke hétköznapok során jó egy kicsit kikapcsolni pár percre és más dologgal foglalkozni, mint a jelenleg előttünk álló feladat, teendő. A Rubik kockák tökéletes elfoglaltságot biztosítanak olyankor, amikor egy kicsit szeretnénk mással foglalkozni, vagy éppen nincs semmi dolgunk és az agy megtornáztatása a cél. 

A Rubik Ernő által feltalált Rubik kocka hatalmas népszerűségnek örvend megjelenése óta hazánkban és az egész világon is, ráadásul nem is véletlenül. Rengeteg kombináció közül kell azt az egyet kitalálnod, mellyel kirakhatod a kocka minden oldalát azonos színűre. Az eredeti 3x3-mas Rubik-kocka mára már beírta magát a köztudatba és rengetegen választják minden nap ezt a praktikus kis játékot, ha egy kis elfoglaltságot keresnek.

A Rubik 3x3 kocka egészen elképesztő, "43 trillió" lehetséges lépést foglal magába, de természetesen csak "egy" helyes megoldása van. Neked is sikerül megtalálnod? A kocka kirakása egyeseknek kevés, másoknak több időt vesz igénybe, azonban azért olyan jó, mert bármikor össze lehet keverni és ismét ki lehet rakni! Webáruházunk rengeteg különböző Rubik Kocka típussal rendelkezik, amelyek között megtalálható a mindenki által jól ismert klasszikus Rubik kocka is, amelynek minden oldalán kilenc kisebb kocka van és ezek fehér, piros, kék, narancssárga, zöld és sárga színben jelennek meg.

A belső mechanizmusa teszi lehetővé, hogy minden oldala önállóan forogjon, így a színek bármikor praktikusan összekeverhetők és ki is rakhatók! Ha te is valami különlegesre vágysz, akkor érdemes lehet egyéb Rubik termékeinket is, mint például a Szövegkocka, a Rubik Torony, A Rubik Mirror kocka, a Hexa kocka gyengén látóknak, vagy a Rubik 5x5x5-ös kocka. Minden termékünk garantált elfoglaltságot és szórakozást nyúlt az unalmasabb pillanatokban, vagy olyankor, amikor szeretnénk kicsit elvonatkoztatni a jelenlegi feladatainktól pár percre. Ha te is szereted a Rubik kockát, akkor a Társasjátékmániánál remek Rubik termékek közül válogathatsz a hét bármely napján. Ismerd meg termékeinket még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: Rubik kockák változatos Rubik kockák