A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Rubik játékok a kihívást keresőknek

Kedveled a kihívást jelentő játékokat, és szívesen beszereznél egy klasszikus darabot?

 A Rubik kockát senkinek sem kell bemutatni, hiszen feltalálójának magyar származása mellett a többféle termékről visszaköszönő megjelenést is sokan ismerik. A már évtizedek óta az üzletek polcain sorakozó, többféle méretben és nehézségi fokkal elérhető Rubik játékok minden korosztály körében nagy népszerűségnek örvendenek. De miért is olyan kedveltek ezek az apró, ám annál izgalmasabb játékok? A klasszikus 3x3x3-as kocka akár órákra önfeledt kikapcsolódást biztosít, és ugyanakkor magában rejti az újabb és újabb kihívások minden izgalmát.

A Rubik játékok szerelmesei természetesen ennél sokkal szélesebb választékból keresgélhetnek, és akár ruhadarabokon is visszaköszönnek ma már az ismert bűvös kockák. A logikai jellegű szórakozás iránt érdeklődők nem csak a klasszikus Rubik játékok közül válogathatnak, hanem olyan izgalmas, kreatív megoldások is elérhetőek akár online is, melyek próbára teszik a logikai képességeket, és ugyanakkor lehetővé teszik a pihentető szórakozást. A Társasjáték Mánia webáruház szakembereinek az a tapasztalata, hogy egyre többen érdeklődnek a klasszikus játék iránt, amely már rengeteg rajongót tudhat magáénak.

A világszinten megrendezésre kerülő versenyeken egészen elképesztő eredmények születnek, és néhány másodperc alatt akár csukott szemmel is kirakják a profik a kockát. A Rubik játékok nem csak a hagyományos megoldásokkal kapnak helyet manapság a kínálatban, hanem kulcstartóként vagy egészen extra formavilággal is beszerezhetőek hasonló logikai eszközök. A Rubik játékok az internetes rendelés kényelmét kihasználva is megrendelhetőek, ráadásul a bolti áraknál kedvezőbben. A kicsik és nagyok körében is nagyon kedvelt logikai játék minden korosztály tetszését elnyeri. Ha online rendelsz, még otthonod kényelmét sem kell elhagynod, és néhány kattintással leadhatod megrendelésed. Nézz körül a memóriajátékok és a családi összejövetelekre kifejezetten ajánlott Activity kínálatban is, hiszen új kedvencekre bukkanhatsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek