A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Party társasjáték – igényesen jót szórakozni

Bulit szervezel a hétvégén és szeretnéd, ha a barátaid még sokáig emlegetnék ezt a hétvégét? Új embereket is meghívtál és félsz, hogy majd nehezebben illeszkednek be a társaságba?

A party társasjáték a megoldás, ha arról van szó, hogy oldjuk a hangulatot, vagy ha azt szeretnénk, hogy a parti egyik pillanatban se legyen lapos. A party társasjáték kiváló kelléke egy eseménynek, egy egész estét betöltő összejövetelnek. Természetesen nem azt mondjuk, hogy egy baráti társaság nem tud átbeszélgetni egy egész estét, de bizony vannak olyan szituációk, amikor kínos csendek lépnek fel, amikor kissé elfáradnak az emberek, és belaposodik a buli, ám még korán van ahhoz, hogy mindenki nyugovóra térjen. Ilyen helyzetekre kiváló a party társasjáték, amely képes visszahozni az emberekbe a buli hangulatot.

Nem kell egyébként semmi különleges társasjátékra gondolni, amelyet csak és kizárólag bulikban lehet játszani, elég ha végiggondoljuk a kedvenc játékainkat, hogy melyiket is lehet a party társasjáték kategóriába besorolni. És itt most nem a stratégiai vagy a memóriajátékokról, de nem is a bóbicsról vagy a römiről van szó. Az egyik legnagyobb party társasjáték természetesen az Activity, hiszen attól nagyobb nevetéseket nem igazán lehet kicsikarni egy társaságból, mint amikor Activity -t játszanak. Az Activity egyébként is olyan játék, amelyre soha nem lehet ráunni, hiszen ha már ismerjük is a játékot, mindig be lehet szerezni a kiegészítőket és mindig lehet akár a saját ötleteinkkel is bővíteni, igazítani a játék menetét. Az Activity lényege, hogy az embereknek, akik játsszák merésznek és nyitottnak kell hogy legyenek. Ha már mégis unjátok a mutogatást és a rajzolást, akkor itt a Sztorikocka társasjáték, amely arról szól, hogy ki tud többet sztorizni!

A játék menete, hogy a kockáról, amit dobsz egy történetet kell kerekítened. Minél érdekesebb és összetettebb a történeted, annál jobban szórakozik a társaság! A játék 9 db kockát tartalmaz, amelyeken összesen 54 kép szerepel. Ha összeszámolod, akkor ez több, mint 10 ezer történetnek ad lehetőséget. Ha már azt hittétek, hogy mindent tudtok egymásról, akkor szerezzétek be a Piatnik Good Friends party társasjátékát, és leplezzetek le még több titkot egymásról! A játékban az is kiderül, hogy ki mit gondol magáról, hogy szerinte a többiek mit gondolnak róla, és az is, hogy valójában mit gondolnak rólad a barátaid! Jó emberismerő vagy, vagy tévedsz? A Good Friends játékban kiderül! A játék tanulságos, szórakoztató, és akár kellemes meglepetéseket is hozhat. A party társasjáték már biztosan feldobja a bulid hangulatát, ez után már csak táncolni kell.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek