A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Kategóriák

Ördöklakat rengeteg formában és nehézségben a Társasjátékmániánál!

Az ördöglakat ma is az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenységnek számít sokak számára. Az egyszer megfejtett lakatok bizony a legtöbb esetben még másodszor is komoly kihívást jelenthetnek! A társasjátékmániánál rengeteg különböző ördöglakat típus közül választhattok és különböző nehézségi szintek is elérhetők az egyes modellek esetében, így a könnyebbtől a hajtépő nehézségűig mindent megtaláltok webáruházunkban! 

Ha biztos kihívást kerestek, akkor az Eureca Cast ördöglakatai garantáltan jó választásnak fognak bizonyulni. A Cage, a Star és a Keyhole mind gondoskodni fognak arról, hogy megtornáztasd kicsit elmédet és minden lehetséges kombinációt kipróbálj, mire megfejted az adott lakat nyitját! Az Eureka Cast Silver ördöglakat ’Cage’ modelljét már 8 éves kortól bárkinek ajánljuk. Szabadítsátok ki ti is a börtönbe zárt csillagot! A Cage tökéletes logikai feladvány mindenki számára és gyerekeknek is jó választás lehet, ha a szülők úgy érzik, hogy megérettek egy kis kihívásra.

A cél a csillag kivétele a börtön alakú elemből, illetve az elemek összeillesztése. Könnyűnek hangzik, azonban az ördöglakat megoldása közel sem olyan egyszerű, mint elsőre hinnénk! Ha gyerekeitek szeretik a tudományos témákat, akkor a Nagy Elmék ördöglakat sorozatban érdemes lehet szétnéznetek, hiszen olyan tudósok szerkezeteit kell megoldani, mint Da Vinci, Darwin, Arisztotelész, Platón, Szókratész és Galilei. Ezek a termékek Izgalmas játszmát tartogatnak egy szép dísztárgyba öltöztetve, mely nagyszerű ajándék a nem hétköznapi dolgok szerelmeseinek és a gyerekeknek is.

Az ördöglakat kiváló választás a fiatalok számára sok szempontból! A játék nagymértékben fejleszti a logikai gondolkodást, valamint növeli a türelmet és a koncentrációs készségeket is, arról pedig nem beszélve, hogy remek elfoglaltságot nyújthatnak esős, borús napokon, amikor a kinti programok gyakran meghiúsulnak. Ha ti is kedvelitek a kihívásokat, akkor ördöglakataink garantáltan tartogatnak még meglepetéseket. Ismerjétek meg termékeinket webáruházunkon keresztül és válogassatok hatalmas készletünkből még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: ördöglakat izgalmas ördöglakat