A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Nyereményjáték

 

A szerencsés nyertesek:

Logic cards nyertesei:

Hive stratégiai társasjáték nyertesei: 

Gratulálunk a nyerteseknek! 

A nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

1. A Játék szervezője

Reflexshop kft.. (Székhelye: 1067 Budapest, Eötvös utca 39. ) (továbbiakban Szervező) meghirdeti a nyereményjátékot a www.tarsasjatekmania.hu/nyeremenyjatek oldalon. (továbbiakban: Játék).

 

2. A Játékban részt vevő személyek - a részvétel feltételei

A Játékban kizárólag magyar állampolgárságú természetes személyek vehetnek részt (továbbiakban: Játékos).

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói. (a Ptk. 685. § (b) bekezdése alapján).

 

3. A Játék időtartama

A Játék 2015.11.25. és 2015.12.06.  (továbbiakban: játék időtartama) között zajlik.

Eredményhirdetés: 2015.12.07.-én.

 

4. Az érvényes pályázatok feltételei

A Játékban való részvétel önkéntes és ingyenes. A nyereményjátékra való jelentkezés hírlevélre való feliratkozással tölténik. A részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A 2. és 3. pontokban részletezett feltételeknek kell a Játékosoknak megfelelnie. 

 

5. A Játék menete

A Játék időtartama alatt egy Játékos a fent megadott feltételeknek megfelelően indul.

Egy Játékos csak egyszer nyerhet. Ha a nyertes Játékos valamilyen okból nem felel meg a Játékszabályzatban előírt feltételeknek, úgy az adott Játékos a nyereményre való jogosultságát elveszti és helyébe egy másik kisorsolt játékos lép amennyiben az a Játékos megfelel jelen játékszabályzat feltételeinek.

 

6. Nyeremény(ek)

• 2 db Logic cards logikai kártyajáték és 2 db Hive stratégiai társasjáték 

 A nyereményjáték végeztével 4 szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik fejenként 1 tárgyat nyernek a 4 nyeremény közül. 

 

7. A nyeremények átadása, ill. átvétele

A nyertesek nevét és email címük részletét a www.tarsasjatekmania.hu/nyeremenyjatek oldalon teszi közzé a Szervező, majd e-mailen értesíti a nyerteseket. A nyeremény átadása személyes átvétellel történik a Szervező budapesti székhelyén.

A nyertest kétszer értesítjük ki e-mailben. Amennyiben a nyertes a második értesítést követő 3 napon belül nem reagál az e-mailes megkeresésére, úgy a nyertes Játékos elveszti a nyereményre jogosultságot.

Amennyiben a fenti körülmények miatt a nyeremény átvételének jogától a nyertes elesik, a nyeremény a Szervező tulajdonában marad, és a Szervező használhatja fel.

A nyertes köteles együttműködni a nyeremény átvétele érdekében.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

 

8. Személyi jövedelemadó, illetve egyéb költségek

A Szervező vállalja, hogy a nyertes nevében kifizeti a nyereményeket terhelő személyi jövedelemadót, valamint a nyereményekkel kapcsolatban esetlegesen felmerülő további adót, és járulékot. Minden egyéb, esetlegesen felmerülő költség (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás) a nyertest terheli. 

 

9. Információ a Játékról

A nyertes nevét a Szervező a www.tarsasjatekmania.hu/nyeremenyjatek oldalán teszi közzé.

 

10. Adatbiztonság

A játék során szerzett adatok, információk bizalmasak, azokat Szervező kezeli.  Az adatok kezelése az Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően történik. 

A Játékban részt vevő Játékosok a játék elkezdésével automatikusan elfogadják az Játék hivatalos játékszabályát, valamint tudomásul veszik, hogy:

a) az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését, illetve feldolgozását a Reflexshop Kft.  végzi.

b) az adatokat kizárólag a Reflexshop Kft.  marketing céljaira kerülhetnek felhasználásra, harmadik félnek nem adjuk ki.

c) Játékosok nyertessége esetén nevüket a Szervező nyilvánosságra hozhatja

d. A játékban résztvevő feliratkozik a Reflexshop.hu webáruház hírlevelére és hozzájárul, hogy marketing tartalmú elektronikus leveleket küldjenek számára.

 

Reflexshop.hu webáruház/ Reflexshop Kft.

Szervező