A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0

Memóriajátékok

Ezt az ábrát már láttam valahol. De vajon hol is volt? Ki ne ismerné a hagyományos memóriajátékokat, melyek szinte mindenkinek ott szerepeltek gyerekkori játékai között? A klasszikus memóriafejlesztő játékokon kívül olyan memória játékokat is találhatsz itt, amelyeknél nem csak memóriád, de gyorsaságod és számolási képességeid is megmérettetésre kerülnek. Színesítsd memóriajátékaid körét és teszteld az emlékező tehetséged! 

Nézet:
Rendezés:

Játssz kedvenc Disney mesefiguráiddal! A Bingo Bongo WD változatában a népszerű állatok mosolyognak vissza a memóriakártyákról és a bingo-táblákról. Neked sikerülne a táblán 3 egymással szomszédos állat képét letakarni? Szemfülesen fordítsd fel a memóriakártyákat! Ha sikerült párt találnod, akkor lefedheted egy állat képét!

Raktáron
2.190 Ft

A Findnix társasjáték alatt jó, ha figyelsz minden apró részletre. Jegyezd meg, hogy min vagy milyen színű valamin ülnek épp a hernyók. Kis odafigyeléssel és jó megfigyelőkészséggel Te is győzhetsz. A memóriajáték végén az nyer, akinek a legtöbb pontot sikerült összegyűjtenie.

Előrendelhető
2.490 Ft

Memo Match memóriajáték célja elsőként megszerezni 3 madár kártyát. A madár kártyák első ránézésre teljesen egyformák, ám van köztük némi különbség. Légy te az első, aki megszerzi a 3 madárkártyát! Mozgasd meg agytekervényeidet!

Raktáron
2.690 Ft

A Teknő-csere társasjáték lényege, hogy a játékosok olyan kártyákat találjanak, amin a teknős és a teknőjének színe megegyezik az egyik, teknős és teknő színének kombinációjával. Akinek sikerül ilyet találnia, az megtarthatja azt. A játék végén az nyer, aki a legtöbb párt szerezte így.

Raktáron
2.690 Ft

Szerezz annyi kincset, amennyit csak bírsz! A Piatnik Alibaba egy egzotikus memóriajáték. Fordítsd fel a korsókat és próbálj minél több kincset szerezni! Ez nem könnyű feladat, hiszen nem mindegyik korsóban van kincs, sőt, vannak olyan korsók is, amelyekben rablók rejtőznek, akik ellopják az összes eddig megszerzett kincsedet, ha megtalálod őket! Vajon elég ügyes leszel, vagy kifognak rajtad a rablók?

Raktáron
3.170 Ft

Marbushka Memória játék, találd meg az összes figurához tartozó árnyat! A Marbushka memóriajátékok egyedi és jópofa grafikával rendelkeznek, melyek minden korosztály számára szórakoztatóak! Húzz egy memória lapot, és találd meg a hozzá tartozó párt! Nehezített memóriajáték.

Raktáron
3.570 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Teatime is egy művészi grafikával ellátott, egyedi memóriajáték, aminek köszönhetően még élvezetesebb játék kerül terítékre. Találd meg minden keksz lapocska párját! Nagyszerű páros játék! A Marbushka memóriajátékok egyedi és jópofa grafikával rendelkeznek, melyek minden korosztály számára szórakoztatóak!

Raktáron
3.570 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Bogárkák is egy egyedi és művészi grafikával rendelkező memóriajáték, aminek köszönhetően még élvezetesebb lehet a memória. Marbushka Bogárkák memóriajáték - Nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt! 

Raktáron
3.570 Ft

Az izgő-mozgó majmocskák ágról ágra ugrálnak a fákon. Elérkezett az ebédidő, ezért mindannyian izgatottan keresik kedvenc elemózsiájukat a fákon. Oda nézz! Mi kandikál ki a pálmalevél alól? Tudod melyik kis majom kedvence ez a gyümölcs? A játék megnyeréséhez kitűnő memóriára lesz szükséged, hogy te lehess az, aki a legtöbb majom kedvenc eledelére emlékezik és meg tudja etetni őket!

Előrendelhető
3.570 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Hajók és kapitányok is egy egyedi és művészi grafikával rendelkeznek, aminek köszönhetően még élvezetesebb lehet a memóriajáték. Minden kapitánynak van egy hajója. Találd meg a hajók kapitányát, vagy a kapitányok hajóját! Forma és színfelismerő társasjáték.

Raktáron
3.770 Ft

Frissíts fel elmédet egy szórakoztató memóriajáték során! A ThinkFun MemoRiadó társasjátéka egy laza party játék, amely mindenki agytekervényét megmozgatja! Mennyire hosszú számsorozatot vagy képes megjegyezni? Teszteld memóriádat!

Raktáron
3.770 Ft

Ki a baromfiól kiskirálya? Lakasd jól a tyúkokat a Blue Orange Poulettes játékával - de figyelj, mert a memória és a gyorsaság dönti el, ki lesz a győztes! Ha te is szereted a tyúkokat, neked való.

Raktáron
4.270 Ft

A Speed Cups memóriajáték egy izgalmas gyorsasági és kis odafigyelést igénylő társasjáték. Vegyetek magatokhoz fejenként 5 színes pohárkát, majd fordítsatok fel egy feladvány kártyát, ami meghatározza hogyan kell a poharakat elhelyezünk egymáson vagy egymáshoz képest.

Előrendelhető
4.890 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Huh, mi van a szekrényben? memóriajáték is egyedi és művészi grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően még élvezhetőbb memória kerül terítékre. Marbushka Huh, mi van a szekrényben? memóriajáték célja, hogy minél több ruhát gyűjts össze a szekrényből.

Raktáron
5.470 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Huh, mi van a garázsban? memóriajáték is egy egyedi és művészi grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően még élvezetesebb játék ez a Marbushka memória. Marbushka Huh, mi van a garázsban? memóriajáték célja, hogy minél több szerszámot gyűjts össze a garázsból.

Raktáron
5.470 Ft

Szerezz annyi ruhácskát, amennyit csak bírsz! Ahogy minden Marbushka társasjáték, a "Huh, mi van a szekrényben?" memóriajáték is egyedi és művészi grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően még élvezhetőbb memóriajáték kerül terítékre. A játék célja, hogy minél több ruhát gyűjts össze a szekrényből. Találd meg a párokat és gyűjts össze minél többet belőlük!

Előrendelhető
5.480 Ft

Szerezd meg Te a legtöbb aranyat a kalózok közül! Az El Capitan egy memóriajáték némi tengereket fosztogató kalózkodással fűszerezve. A játékosoknak az előttük lévő képsorozat képeit kell megjegyezniük. A képsorozat lefordítása után tetszőlegesen egyet kiválasztanak és elindulnak a tippelgetések. A legtöbb aranyat szerző kalóz végül elnyeri a kapitány szerepét!

Raktáron
5.570 Ft

A játék azt a letűnt időszakot idézi, amikor a hölgyek a bevásárlásból jövet, szatyrokkal megrakva estek be a fodrász keze alá. Akkoriban a csevegés mindig fontosabb volt, mint a végeredmény. Ez a retro memória játék egy vicces gyerekkori élmény nyomán született.

Raktáron
6.270 Ft

Ki ne szeretne varázsolni? De jaj, mi történt?! Linus a kis varázslótanonc véletlenül eltüntette varázslatával kedvenc játékait. Segíts neki megkeresni az elvarázsolt játékokat. A játékot akár kisebb korosztály is játszhatja. Fejleszti a memóriát és a koncentrációs készséget, logikát.

Előrendelhető
6.270 Ft

Találd meg a párokat a Thinkfun S'Match társasjátékban! Párosítsd össze a kártyákat valamely tulajdonság alapján, lehet az szín, szám vagy kategória. Forgassátok meg a pörgettyűt, és amelyik tulajdonság-kategóriánál a nyíl megáll, az alapján keressétek meg a kártyák párjait! Jó párosítást! 

Előrendelhető
7.170 Ft

Gyors az eszed? Éles a szemed? Ha igen, akkor a Hyperswipeban biztos örömödet leled! Ezzel a pörgős párkereső játékkal megmutathatod villámgyors reflexeidet! Használd fel remek tulajdonságaidat és szerezd meg a lehető legtöbb párt! Vigyázz, mert ellenfeleid is résen állnak majd a kártyavető mellett!

Raktáron
8.070 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Életkor
Játékosszám
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!