A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Memóriajátékok

Ezt az ábrát már láttam valahol. De vajon hol is volt? Ki ne ismerné a hagyományos memóriajátékokat, melyek szinte mindenkinek ott szerepeltek gyerekkori játékai között? A klasszikus memóriafejlesztő játékokon kívül olyan memória játékokat is találhatsz itt, amelyeknél nem csak memóriád, de gyorsaságod és számolási képességeid is megmérettetésre kerülnek. Színesítsd memóriajátékaid körét és teszteld az emlékező tehetséged! 

Nézet:
Rendezés:

Játssz kedvenc Disney mesefiguráiddal! A Bingo Bongo WD változatában a népszerű állatok mosolyognak vissza a memóriakártyákról és a bingo-táblákról. Neked sikerülne a táblán 3 egymással szomszédos állat képét letakarni? Szemfülesen fordítsd fel a memóriakártyákat! Ha sikerült párt találnod, akkor lefedheted egy állat képét!

Előrendelhető
2.170 Ft

Memo Match memóriajáték célja elsőként megszerezni 3 madár kártyát. A madár kártyák első ránézésre teljesen egyformák, ám van köztük némi különbség. Légy te az első, aki megszerzi a 3 madárkártyát! Mozgasd meg agytekervényeidet!

Előrendelhető
3.290 Ft

A Findnix társasjáték alatt jó, ha figyelsz minden apró részletre. Jegyezd meg, hogy min vagy milyen színű valamin ülnek épp a hernyók. Kis odafigyeléssel és jó megfigyelőkészséggel Te is győzhetsz. A memóriajáték végén az nyer, akinek a legtöbb pontot sikerült összegyűjtenie.

Előrendelhető
3.290 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Teatime is egy művészi grafikával ellátott, egyedi memóriajáték, aminek köszönhetően még élvezetesebb játék kerül terítékre. Találd meg minden keksz lapocska párját! Nagyszerű páros játék! A Marbushka memóriajátékok egyedi és jópofa grafikával rendelkeznek, melyek minden korosztály számára szórakoztatóak!

Előrendelhető
3.570 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Hajók és kapitányok is egy egyedi és művészi grafikával rendelkeznek, aminek köszönhetően még élvezetesebb lehet a memóriajáték. Minden kapitánynak van egy hajója. Találd meg a hajók kapitányát, vagy a kapitányok hajóját! Forma és színfelismerő társasjáték.

Előrendelhető
3.770 Ft

Ki a baromfiól kiskirálya? Lakasd jól a tyúkokat a Blue Orange Poulettes játékával - de figyelj, mert a memória és a gyorsaság dönti el, ki lesz a győztes! Ha te is szereted a tyúkokat, neked való.

Előrendelhető
3.970 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Huh, mi van a szekrényben? memóriajáték is egyedi és művészi grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően még élvezhetőbb memória kerül terítékre. Marbushka Huh, mi van a szekrényben? memóriajáték célja, hogy minél több ruhát gyűjts össze a szekrényből.

Előrendelhető
5.470 Ft

Ahogy minden Marbushka társasjáték, a Huh, mi van a garázsban? memóriajáték is egy egyedi és művészi grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően még élvezetesebb játék ez a Marbushka memória. Marbushka Huh, mi van a garázsban? memóriajáték célja, hogy minél több szerszámot gyűjts össze a garázsból.

Előrendelhető
5.470 Ft

Szerezz annyi ruhácskát, amennyit csak bírsz! Ahogy minden Marbushka társasjáték, a "Huh, mi van a szekrényben?" memóriajáték is egyedi és művészi grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően még élvezhetőbb memóriajáték kerül terítékre. A játék célja, hogy minél több ruhát gyűjts össze a szekrényből. Találd meg a párokat és gyűjts össze minél többet belőlük!

Előrendelhető
5.480 Ft

Szerezd meg Te a legtöbb aranyat a kalózok közül! Az El Capitan egy memóriajáték némi tengereket fosztogató kalózkodással fűszerezve. A játékosoknak az előttük lévő képsorozat képeit kell megjegyezniük. A képsorozat lefordítása után tetszőlegesen egyet kiválasztanak és elindulnak a tippelgetések. A legtöbb aranyat szerző kalóz végül elnyeri a kapitány szerepét!

Előrendelhető
5.770 Ft

A Speed Cups memóriajáték egy izgalmas gyorsasági és kis odafigyelést igénylő társasjáték. Vegyetek magatokhoz fejenként 5 színes pohárkát, majd fordítsatok fel egy feladvány kártyát, ami meghatározza hogyan kell a poharakat elhelyezünk egymáson vagy egymáshoz képest.

Előrendelhető
5.790 Ft

A játék azt a letűnt időszakot idézi, amikor a hölgyek a bevásárlásból jövet, szatyrokkal megrakva estek be a fodrász keze alá. Akkoriban a csevegés mindig fontosabb volt, mint a végeredmény. Ez a retro memória játék egy vicces gyerekkori élmény nyomán született.

Előrendelhető
6.270 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Életkor
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!