A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Kategóriák

Memóriafejlesztő játékok gyerekeknek

Szeretnéd, ha gyerekeid előnnyel indulnának majd a suliban?

Az egyik legjobb módszer a felkészítésükre a különböző memóriafejlesztő játék típusok használata, amelyek nem csak szórakoztatók, de tanító jellegűek is lehetnek a gyerekeknek. A Gigamic El Capitan egy olyan memóriafejlesztő játék, amelyet nem csak, hogy rendkívül olcsón szerezhetsz be webáruházunkban, de garantált szórakozást nyújt majd gyerekeid számára a legborúsabb, legunalmasabb napokon is. Játékos feladatokat tartalmaz a gyerekek számára és akár többen is játszhatják. Szerezd meg Te a legtöbb aranyat a kalózok közül!

A memóriafejlesztő játékok közül az El Capitan az egyik legjobb választás, amely egy szórakoztató társasjáték némi tengereket fosztogató kalózkodással fűszerezve. A játékosoknak az előttük lévő képsorozat képeit kell megjegyezniük és ezeket kell később felhasználniuk annak érdekében, hogy megszerezzék a sikert. A képsorozat lefordítása után tetszőlegesen egyet kiválasztanak és elindulnak a tippelgetések. A játék hosszú távon segít fejleszteni gyerekeid emlékezőképességét és még egy kis matematikát is tanulhatnak. A játék fontos eleme, hogy mindenkinek a saját paklija között kell megkeresnie a húzott kártyával megegyezőt, majd a saját színű hajójával ki kell azt az adott lapot jelölnie, hogy tovább haladhasson. A leggyorsabb játékos ráüt a képsorozatból kiválasztott lapra és ilyenkor bizony már közel a siker! Ha a megérzései nem csaltak és valóban egyezik a két kártya, akkor már be is bezsebelhet némi aranyat a kincsesládából!

A Gigamic El Capitan memóriafejlesztő játék minden család számára ajánlott, akik szeretnének jó szórakozást nyújtani gyerekeik számára. A játék nem csak tanulságos, de igencsak izgalmas is! A legtöbb aranyat szerző kalóz végül elnyeri a kapitány szerepét, ami egyet jelent a vezetői szereppel. A játék természetesen itt válik csak igazán mulatságossá, hiszen új köröket lehet indítani, amelyek további izgalmakat ígérnek. Próbáld ki te is gyerekeiddel a legjobb memóriafejlesztő játékokat még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek