A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Kell egy jó memóriajáték? Nálunk megtalálod!

Egy esős napon bizony igen nehéz lehet elütni az időt, főleg, ha az egész család otthon van, mert le kellett mondani a szabadtéri programot.

Az ember legjobb barátja ilyenkor egy jó kis memóriajáték, amely még a legzordabb időjárás mellett is mosolyt csalhat mindenki arcára. Webáruházunkban számos különböző és egyedi memóriajátékot találhatsz, amelyek minden korosztály számára szórakoztatók lehetnek. Az egyik személyes kedvencünk a Piatnik Bingo Bongo, amely a gyerekekkel együtt az igazán szórakoztató. Játsszanak a gyerekek a kedvenc Disney mesefiguráikkal!

A Bingo Bongo WD változatában a népszerű állatok mosolyognak vissza a memóriakártyákról és a bingo-táblákról, akik egyedi feladványokkal és játékos kihívásokkal várják az egész családot. Neked sikerülne a bingo-tábláján három egymással szomszédos állat képét letakarni? Bizony könnyűnek hangzik, de nehezebb, mint hinnétek. Szemfülesen fordítsd fel a memóriakártyákat, mivel ha sikerült párt találnod, akkor lefedheted egy állat képét a táblán! A Bingo Bongo remek időtöltés a borús napokra és garantáltan mosolyt csal a gyermekek arcára is. A játék természetesen fontos céllal rendelkezik. A játék győztese az, akinek elsőként sikerül három egymással szomszédos állat képét letakarni. A memóriajátékok terén nem csak ezzel szolgálunk azonban!

Webáruházunkban további remek termékekkel várunk titeket, amelyek kicsit komolyabb fejtörést is megkövetelnek. Ilyen például a Piatnik Numerabis társasjáték is, amely tesztelheti a gyerekek matematikai tudását és fejlesztheti is azt igen hatékony módon. Minőségi memóriajáték és matek gyakorlás egyben! A Numerabis társasjáték egy olyan speciális memóriajáték, mely a matematikai műveletek begyakorlását segíti a gyerekek számára, mindemellett ráadásul szórakoztató is. Használd a különleges dobókocka változatokat! Fordíts fel két vagy alkalomadtán három lapot, hogy eljuss a megoldáshoz! A matematikai kocka minden oldalán található jelölés más és más interakciót jelent. A részletes szabályokat az útmutatóban olvashatjátok. A memóriajátékok remek izgalmakat tartogatnak. Játszatok ti is!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek