A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Kategóriák

Játszva tanulás mesterfokon!

Az angol nyelv a 21. században szinte a világ anyanyelvévé avanzsált, amit természetesen minden oktatási intézmény követni próbál.

Már az óvodákban angolul tanulnak a gyerkőcök, ezzel hatalmas előnyöket szereznek mindazokkal szemben, akik csak később vágnak bele az idegen nyelv tanulmányozásába. A legjobb választás már fiatal korban a nyelvtanulás erősítése, játékos formában, hiszen a gyermekek minél fiatalabbak, annál fogékonyabbak az őket érő hatásokra. Így bizonyíthatóan hamarabb sajátítják el az idegen nyelvhez kapcsolódó fordulatokat, mint azok, akik játékos formában nem találkoznak mondjuk az angollal.

Hogy mi az a tevékenység, ami a gyermeked számára ötvözi a tanulást, a játékkal? Hogy mi az a szuper kombináció, ami akár még neked is képes újat mutatni, mondani? Természetesen a készségeket, képességeket ugrásszerűen fejlesztő angol társasjátékra gondoltunk.

Az angol társasjáték célja, hogy játékos formában, lazán, könnyedén tanítsa a vele játszó gyermeket, nevelve az új nyelv szabályaira. A könnyed hangulat, légkör miatt gyermeked garantáltan észre sem fogja venni, hogy a játékon kívül végülis még valami mást is csinál, mondjuk tanul. De miért is beszélünk csak a gyerekekről?

Az angol társasjáték nem csak kicsiknek nyújt instant megoldást a nyelvproblémákra. Akár te is belevetheted magadat a játék örömébe, s lehetséges, hogy csak pár óra múltán eszmélsz fel arra, hogy mennyi mindent memorizáltál úgy, hogy valójában mosolyogva, görcsök nélkül, egyszerűen csak jól érezted magad. Az angol társasjáték képes összehozni a családodat, a barátokat, és természetesen az apróságoknak is kitűnő választást jelent.

A jövőben egy jól megválasztott angol társasjátékkal a tarsolyodban már nem kell, többet azon gondolkodnod melyiket válaszd: a szabadidőt, vagy a szükséges angolozást? E kettő úgy kapcsolódik, fűződik össze, elválaszthatatlanul, hogy te már csak azt veszed észre, hogy órák óta játszol, és tanulsz. Egyben. Ez a 2 in 1 megoldás, ez az egyedülálló instant nyelvtanulási trükk az utánozhatatlan angol társasjáték, melynek a te családodban is ott van a helye.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek