A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0

Akciós termékek

Nézet:
Rendezés:

A Montego Bay stratégiai társasjáték Jamaica északnyugati öblénél fekvő festői kis kikötővárosban játszódik. Eljön az idő, amikor a rakodómunkások felállnak a kocsmaasztaloktól, hogy megrakják a veszteglő hajókat. Csak Lusta Jack nem hajlandó megválni kedvenc kocsmájától és törzshelyétől. Vajon hány hordót sikerül felpakolnia? Csak rajtad áll! 

Raktáron
4.970 Ft 2.971 Ft

Az Ismerd meg az 5 érzékszerved egy igazi kísérletezős játék, mely játszva tanít. Tedd próbára érzékszerveid formákkal, színekkel, hangokkal, ízekkel és szagokkal! Mindehhez számtalan érdekes kísérlet áll rendelkezésedre. Ez a tudományos játék lépésről-lépésre vezet azon az úton, amelyen megismerkedhetsz az öt érzékszerved működésével.

Raktáron
5.190 Ft 3.470 Ft

A Tortuga társasjáték során a kalózok bőrébe kell bújnotok, hogy a Karib-tegner értékes kincsei után kutassatok. Cél, hogy minél több kinccsel megrakodva érjétek el a híres kalózvárost, Tortugát! Az odavezető hosszú úton a játékosoknak minél több kincset kell megszerezniük, és a rivális kalózokkal is meg kell küzdeniük.

Raktáron
6.990 Ft 4.970 Ft

Te is rajongsz az Activity játékért? Próbáld ki a kifejezetten bevállalós felnőtteknek szóló verziót! Ebben az új kiadásban még több erotika, még több izgalom és egy új játékszabály is található! Nem csak a gátlásaidat, hanem az időt is le kell győznöd, ami sokszor még nagyobb nehézséget okoz. Csak azoknak ajánljuk, akik nem riadnak vissza kényesebb szavak és kifejezések elmutogatásától, lerajzolásától vagy körülírásától!

Előrendelhető
7.971 Ft 4.970 Ft

Álcázd Magad és hajtsd végre a titkos küldetést! A Piatnik Inkognito társasjátéka a velencei karnevál forgatagába repít, ahol a logikáddal és a következtető képességeddel kell rájönnöd arra, hogy a maszkos alakok közül ki a partered és kik az ellenségeid! Ha jól dolgoztál, akkor lehull a lepel és többé senki nem marad inkognitóban!

Raktáron
8.090 Ft 5.970 Ft
banner
Kövess minket!