A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Garantált szórakozás gyerekeknek az Activity Junior-al!

Szabadidős program lett volna hétvégére, de az időjárás máshogy határozott? nem kell, hogy unalomban teljen a kényszeresen otthon töltött idő! Készülj fel te is a borongós, esős napokra minőségi társasjátékokkal és a gyerekek garantáltan nem fognak unatkozni! Az Activity Junior remek választás, ha egy szórakoztató és időt rabló közösségi játékot szeretnél vásárolni az egész család számára, mellyel elüthetitek az időt azokon a napokon, amikor nem nagyon lehet kimozdulni otthonról. 

A szülők által jó, ismert Activity játék webáruházunkban már Junior kiadásban is elérhető, amely kifejezetten a gyerekek számára lett tervezve játékos kérdésekkel, rajztémákkal és elbeszéléssel. A Piatnik Activity Junior ezen felül remek társasjátéknak számít bármilyen partin vagy családi összejövetelen. Annyi csupán a dolgotok, mint szülők, hogy egybegyűjtitek a gyerekeket és már játszhatnak is együtt.

A játékba akár 16 gyerek is bekapcsolódhat, így garantált, hogy senki nem fog unatkozni, ti pedig beszélgethettek kellemesen, mialatt a gyerekek játszanak. Az Activity Junior nagyszerű feladványokat tartalmaz az egész társaság számára, és 1-2 kérdés még lehet, hogy a nagyobbaknak is fejtörést fog okozni.

A játék rengeteg változatosságot tart, hiszen a 330 feladványkártyán összesen majdnem 1000 kérdés található, így egy Activity Juniorba való beruházás hosszútávú szórakozást ígér! Activity játékaink rendkívül népszerűek lettek az évek alatt, ezért előszeretettel ajánljuk nektek egyéb kiegészítőinket is, mint például az Activity My First vagy az Activity Countdown-t. A Countdown valamivel gyorsabb játékmenetet tartogat az alapjátéknál és rengeteg izgalomban lehet része a játékosoknak játék közben.

Az elektromos időmérő jelzi a játék végégig hátralévő időt, amelyet minden kitalált feladatkártya után meg lehet állítani. Kicsit olyan, mint a sakk időre, csak Activity-ben! A Társasjátékmánia azért jött létre, hogy nektek is a legjobb minőségű társasjátékokat biztosítsuk kiváló áron a garantált szórakozás érdekében. Ismerd meg webáruházunk terméket pár kattintással még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: Activity társasjáték Activity Junior