A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Eureka

Eureka

Nézet:
Rendezés:

Szabadítsd ki a börtönbe zárt csillagot a Cast Silver Cage játékkal! A Cage tökéletes logikai feladvány mindenki számára. A cél a csillag kivétele a börtön alakú elemből, illetve az elemek összeillesztése. Nehézségi szintje miatt tapasztaltabb játékosoknak ajánlott. A játék fejleszti a logikai gondolkodást, valamint növeli a türelmet és a koncentrációs készséget. Tedd próbára magad ezzel a remek játékkal!

Előrendelhető
2.990 Ft

Az Eureka Cast Gold ördöglakat- Chain****** egy furfangos logikai fejtörő a legprofibb ördöglakat játékosok számára. Az egyszemélyes logikai játék célja a kész minta 3 részre szétszedése, majd újbóli összerakása. Ez a a játék még az igazi ördöglakat szakértőket is megizzasztja!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Dolce ördöglakat nehezen megfejthető rejtvény elé állítja játékosait! A cél a térbeli puzzlét alkotó két elem szétszedése, azonban a feladvány koránt sem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk. Nehézségi szintje miatt az ördöglakatokban jártas, haladó játékosoknak ajánlott. Ha profi vagy, akkor akár percek alatt is megfejtheted az rejtvényt! Vajon Neked sikerülne?

Előrendelhető
2.990 Ft

Az Eureka Cast Gold O'Gear*** egy logikai fejtörő haladó ördöglakat játékosok számára. Az egyszemélyes logikai játék célja a csillag alakú elem eltávolítása a kockából. Ez a térbeli puzzle izgalmas kihívást tartogat gyermekek és felnőttek számára is!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Gold Spiral agytorna az igazi ördöglakat mesterek részére! A Spiral ördöglakat célja a kész kör alakú minta öt részre szedése, illetve annak megfelelő összeillesztése. Ez a játék még a vérbeli ördöglakat zseniket is megizzasztja! Te képes vagy megfejteni a rejtvényt?

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Violon egyszemélyes logikai játék ördöglakatokat kedvelő gyermekek és felnőttek számára. A fejtörő célja a kör alakú elem eltávolítása a tartóoszlopból. A kezdők és kihívást kereső haladók részére a legkiválóbb ördöglakat! Vajon Te milyen gyorsan tudnád megfejteni ezt a rejtvényt? Próbáld ki az Eureka egyik roppant különleges ördöglakatját!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Plate egyszemélyes logikai játék ördöglakatokat kedvelő gyermekek és felnőttek részére. A fejtörő célja az ördöglakatot alkotó két érme egymáshoz kapcsolása. A kezdők és kihívást kereső haladók részére a legkiválóbb ördöglakat! Vajon Te milyen gyorsan tudnád megfejteni ezt a rejtvényt?

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Gold Enigma egy különleges logikai fejtörő gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Az egyedi ördöglakat elemeinek szétszedése, valamint összerakása még a legnagyobb ördöglakat mágusok számára is kihívást rejt! Ha profi vagy, akkor akár percek alatt is megfejtheted az rejtvényt!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Gold L'Oeuf egyszemélyes logikai játék gyermekek és felnőttek részére. A fejtörő játékként és dísztárgyként is egyaránt tökéletes választás. Az ördöglakat célja az arany és az ezüst színű elemek szétválasztása, valamint megfelelő összeillesztése. A kihívást kereső haladók, illetve profik részére a legkiválóbb ördöglakat!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Coaster kihívást jelent legnagyobb ördöglakat játékosok számára is! A játék célja a kész minta 3 részre szedése, illetve az elemek összeillesztése. Nehézségi szintje miatt tapasztaltabb vagy kihívást kereső játékosoknak ajánlott. Vajon elég leleményes vagy a megfejtés eléréséhez? Teszteld logikádat ezzel a remek játékkal! Szedd szét, majd rakd újra össze!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Devil még a legprofibb ördöglakat játékosokat is megizzasztja! A játék célja a két elem szétszedése, illetve azok megfelelő összeillesztése. Nehézségi szintje miatt tapasztaltabb vagy kihívást kereső játékosoknak ajánlott. Az ördöglakat mesterek számára is kihívást rejt! Ha profi vagy, akkor akár percek alatt is megfejtheted az rejtvényt!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Duet feladványát szinte lehetetlen megoldani, még a legjobb ördöglakat játékosok számára is küzdelmes! A játék célja a kör alakú elem eltávolítása a négyzetrácsos elemből. Nehézségi szintje miatt a legtapasztaltabb, géniusz játékosoknak ajánlott. Az ördöglakat mesterek számára is kihívást rejt! Vajon elég profi vagy a rejtvény megfejtéséhez?

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Heart egyszemélyes logikai játék profi ördöglakat játékosok számára. A fejtörő játékként és dísztárgyként is egyaránt tökéletes választás. A játék célja a kisebb ezüstszínű szív eltávolítása a nagyobb aranyszínű szívből. Vajon elég jó ördöglakat mester vagy, ahhoz hogy megfejtsd ezt a feladványt? Teszteld logikádat ezzel az agyafúrt játékkal!

Előrendelhető
2.990 Ft

Újabb Cast Silver logikai fejtörő a Horse ördöglakat formájában! A feladvány megfejtése kihívás gyermekek és felnőttek számára egyaránt! A játék célja a kör alakú elem eltávolítása a két patkóról, illetve annak megfelelő visszatétele a patkókra. Közepes nehézségi szintjéből adódóan tökéletes választás haladó, illetve kihívásokra vágyó kezdő ördöglakat játékosok számára.

Előrendelhető
2.990 Ft

Cast Silver KeyII** izgalmas logikai feladvány felnőttek és gyermekek számára egyaránt. A cél a mintát alkotó két kulcs szétszedése, valamint azok megfelelő összeillesztése. Közepes nehézségi szintjéből adódóan tökéletes választás haladó, illetve kihívásokra vágyó kezdő ördöglakat játékosok számára. Próbáld ki és megtudod, hogy hol tartasz az ördöglakat mesterek rögös útján!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Gold Radix egy izgalmakkal teli logikai rejtvény a legnagyobb ördöglakat mágusok számára! A feladat, hogy kitaláljuk, hogyan lehet a különleges játék elemeit szétszedni és megint összerakni. Az Radix ördöglakat célja a 3 elem megfelelő szétválasztása, illetve tökéletes összeillesztése. Tedd próbára magad a Radix játékkal és megtudod mekkora ördöglakat mester vagy!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver S&S*** egy logikai feladvány haladó ördöglakat játékosok számára. Az egyszemélyes logikai játék célja az ördöglakatot alkotó két S betű szétszedése, illetve azok megfelelő összeillesztése. A megfejtés kihívást tartogat gyermekek és felnőttek számára egyaránt! A haladó játékosoknak remek lehetőség az ördöglakat tudásuk továbbfejlesztésére!

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Star ördöglakat remek választás haladó játékosok számára, akik már a profi szint elérésére törekednek. A játék célja az arany színű elem eltávolítása a tengericsillag elemről. Elég leleményes vagy a megfejtés eléréséhez? Tedd próbára logikádat ezzel a furfangos játékkal! Szedd szét, majd rakd újra össze!

Előrendelhető
2.990 Ft

Az Eureka Cast Gold News kihívást jelent még az igazi ördöglakat mesterek számára is! A News ördöglakat célja a kész minta két részre szedése, valamint annak megfelelő összeillesztése. Ez a játék még a vérbeli ördöglakat szakértőket is megizzasztja! Te képes vagy megfejteni a rejtvényt?

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Laby rejtvényét szinte lehetetlen megoldani, még a legprofibb ördöglakat játékosok is nehéz fába vágják fejszéjüket vele! A játék célja a kör alakú elem végigvezetése a labirintuson, majd elválasztása a másik kör alakú elemtől, illetve ennek megfelelő visszatétele. Nehézségi szintje miatt a legtapasztaltabb, géniusz játékosoknak ajánlott. Az ördöglakat mesterek számára is kihívást rejt! Vajon elég profi vagy a rejtvény megfejtéséhez?

Előrendelhető
2.990 Ft

A Cast Silver Elk egyszemélyes logikai játék zseni ördöglakat játékosok részére. A fejtörő játékként és dísztárgyként is egyaránt tökéletes választás. Az játék célja a kész minta két szarvas fejet ábrázoló elemre szedése, illetve annak megfelelő összeillesztése. Vajon elég jó ördöglakat mester vagy? Teszteld logikádat ezzel az agyafúrt játékkal!

Előrendelhető
2.990 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Nehézségi szint
banner
Kövess minket!