A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Családi társasjáték: móka és kacagás

Családi társasjáték: móka és kacagás

Családi összejövetelre készültök, de nem tudod, mivel dobhatnád fel a hangulatot? 

Akkor nekünk vagy egy szuper ötletünk, ugyanis webáruházunk kínálatában számos családi társasjáték közül van lehetőséged válogatni, amelyek garantáltan jó hangulatot varázsolnak a családi találkozók alkalmával. A tarsasjatekmania.hu webáruházban többek között lehetőséged van megrendelni a Z-Man Pandemic nevű játékot, amely nyolc éves kor felett javasolt, így akár a kisebbek összemérhetik erejüket akár a nagyobbakkal, felnőttekkel is. Az izgalmas stratégiai játék során mindenki egy járványelhárító csapat szakképzett tagja és feladatod, hogy felfedezd egy halálos járvány ellenszérumát, még mielőtt az világszerte elterjedne Neked és persze a csapatodnak a világot körbejárva kell felvennetek a harcot a fertőzéssel és meg kell találnotok az ellenszer elkészítéséhez szükséges anyagokat.

A játék célja, hogy használjátok eddig megszerzett tudások, legyetek kreatívak és tudjatok csapatban dolgozni, mindezt egy nagyobb jó, a közös siker érdekében. A családi társasjáték, ha valóban csapatban játszotok pedig nagyon jó móka, ráadásul az alapvető készségeidet is hatékonyan fejleszti. A családi társasjáték pedig nem csupán azért nagyszerű, mert kikapcsol, hanem azért is, mert összehozza a családot. Segítségükkel, ugyanis családtagjait vidám és tartalmas perceket élhetnek át, melyek egy egész életen át maradandó élményként fognak rögzülni. Hiszen a közös játék összekovácsolja a csapattagokat, így a családtagjaid alig fogják már várni, hogy mikor játszotok legközelebb.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek