A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Cluedo társasjáték, a tökéletes detektíves játék fiataloknak!

Gyermekeid érdeklődnek a bűnyűgy irányt? Szeretnéd kicsit bevezetni őket a detektív élet rejtelmeibe és izgalmaiba? A Cluedo társasjáték tökéletes választás, hiszen garantált szórakozást biztosít az egész család számára. Ti milyen nyomozók lennétek, ha a helyi rendőrség a segítségeteket kérné? A Hasbro által készített Cluedo bűnügyi detektív társasjátékkal kideríthetitek! 

Ez a társasjáték azért is egyedi, mert van saját története, amely rengeteg izgalmat tartogat a fiatalok számára. Samuel Black milliárdos csodaszép palotájában egy gyilkosság történt évekkel ezelőtt. Senki nem tudja, hogy ki a tettes és a rendőrség már felhagyott minden reménnyel, hogy megtalálja az elkövetőt. Itt jöttök ti a képbe, hiszen a játékosok feladata az lesz, hogy kiszimatolják a csúnya ügy körülményeit és kiderítsék végre, hogy ki volt az a bizonyos személy, aki azon a bizonyos éjszakán véghez vitte ezt a szörnyű tettet.

A játék során a játékosoknak szemügyre kell venniük a nyomokat, ki kell kérdezniük tanúkat, majd meg kell nevezni egy gyanúsítottat! A Cluedo társasjátékot előszeretettel ajánljuk fiatalok számára, mivel fejleszti a taktikát, stratégiát és a logikai képességeket, melyek mind hasznosak lehetnek a suliban is. A játék sikere abban rejlik, hogy minél többet kérdezzetek! Ki követte el? Hol? Milyen fegyverrel? A palotát részletesen át kell kutatnotok nyomokért, hogy a kirakós minden darabja rendelkezésre álljon a detektívek számára! Tégy fel ravasz detektív kérdéseket, és mozgass meg minden követ, hogy megoldd az ügyet!

A Cluedo társasjáték remek időtöltést ígér a fiatalok számára az unalmasabb napokon, így jó beruházásnak bizonyulhat az egész család számára. Cégünk minőségi társasjátékok forgalmazására specializálódott és rengeteg egyéb terméket is szemügyre vehettek webáruházunkon. A társasjátékok választéka nálunk tulajdonképpen végtelen, így online felületünkön biztos, hogy találtok valami érdekeset, ha újdonságra van szükség otthon a gyerekeknek. Társasjátékok magas minőségben, kiváló áron, kiegészítőkkel is a Társasjátékmániánál!