A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
25 000 Ft feletti rendelés esetén
Azonnali átvétel
Azonnali átvétel
Azonnali átvételi lehetőség szaküzleteinkben
Biztonságos fizetés
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési lehetőség
Catan: Explorers & Pirates 5-6 angol nyelvű
7.290 Ft

Catan: Explorers & Pirates 5-6 angol nyelvű

7.290 Ft
Cikkszám: MFG3070
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Keressetek kalandokat ismeretlen földeken, erőforrások után kutatva - akár már 5-6 játékossal! A gazdag halászterületeken és barátságos bennszülötteken kívül veszélyes kalózokkal is találkozhattok. A Catan Kutatók és Kalózok 5-6 használatához szükség van a Catan Telepesek alapjátékra, a Telepesek 5-6 fős kiegészítőjére, valamint a Kutatók és Kalózok 4. kiegészítőre.

Leírás és Paraméterek

Az angol nyelvű kiegészítés lehetővé a teszi a Kereskedők és Barbárok angol kiegészítéssel való játékot akár 5-6 fő részére is. Kalandozz a felderítetlen tájakon, erőforrások után kutatva, de óvakodj a kalózoktól! Catan tanácsa felderítőket küld a még ismeretlen helyekre. De vigyázz, mert a gazdag halász területek és barátságos bennszülötteken kívül veszélyes kalózok fenyegetik az izgalmas küldetést. A játék új elemekkel bővíti a Catan alapjátékot. Csak a Catan alapjátékkal együtt játszható!

Rendeld meg most a népszerű stratégiai játék angol nyelvű kiegészítését, hogy még izgalmasabb elgyen a játék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.