A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

Puerto Rico társasjáték, a stratégiák csúcsa!

A Puerto Rico társasjátékkal ugyanis olyan világba csöppenhetsz, ami egyszerre varázsol el, állít komoly feladatok elé, kényszerít rá a stratégiád alapos kigondolására, megtervezésére, kivitelezésére, amellett hogy még erős függőséget is okoz, a szó pozitív értelmében. Nyolc évesnél idősebb gyermekeknek ajánlott a kikapcsolódás ezen, agytornáztató formája, ám jó, ha felkészülsz rá, hogy a felnőttek számára is kibírhatatlanul nagy csábítást jelent a társas játszása.

Hogy miért ilyen hihetetlenül népszerű a Puerto Rico társasjáték? A válasz egyszerű. Úgy kombinálja a stratégiai vonulatokat, az izgalommal, a tervezés mindig megújuló, sohasem sablonos elemeivel, ami megunhatatlanná teszi. A játékidő maratoninak mondható, hiszen egy órától kezdve akár három órán át is elmerülhetsz Puerto Rico fényes világában. Az építés, a termelés, a munkások irányítása mind-mind felelősségteljes feladatkörök, melyeket hibátlanul kell ellátnod ahhoz, hogy végül nyertesen kerülj ki a csatából.

Szükséged lesz minden furfangodra, fifikádra, és persze saját tervezésedre is, mely minden eshetőségre felkészít, áthidalja az esetleges problémákat, és megoldja a felmerülő helyzeteket.Ha már túlságosan könnyen veszed az akadályokat a többi, stratégiai jellegű játékban, ha nagyon hamar letudod a mások számára nehezebb feladatokat is, ha átlátsz előre minden lehetőséget, eshetőséget, és megtalálsz minden esélyt, és kiskaput, akkor itt az idő, hogy egy kicsit kitágítsd a horizontodat, ezzel együtt feljebb rakd, azt a bizonyos lécet.

A fejlődés egyetlen titka abban áll, hogy idővel emelni kell a tétet, így lehet az állandó izgalmat is szinten tartani. A Puerto Rico társasjáték méltán tett szert országos népszerűségre, mert egész egyszerűen letehetetlen, kicsik, és nagyok számára is valódi, játékos kihívást jelent.