A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0

Betű és Szójátékok

Már csak egy lépésnyire vagy a győzelemtől, de a kezedben lévő betűkből nem tudsz értelmes szót alkotni? Ismerős a helyzet? Légy leleményes, kombináld jól a kezedben lévő betűket, alkoss szavakat és nyerj! Kellemes szórakozásra vágyóknak és nyelvtan-őrülteknek egyaránt tartalmas élvezetet nyújtanak.

Nézet:
Rendezés:

Gyorsan! Mondj egy állatot, amelyik nevében szerepelnek a "D" és az "L" betűk! Vagy egy igét, amiben szerepel a "P" és "E" betű is! Ugye, hogy hirtelen nem is olyan egyszerű?! A Duplex egy rendkívül szórakoztató gyorsasági, szójáték.

Raktáron
2.490 Ft

A Rummikub Junior három nehézségi fokozaton játszható, így a gyerekek játszva ismerkedhetnek a számokkal és sorrendjükkel. A játék fejleszti a gyerek logikai és színfelismerő készségét. Kiváló készségfejlesztő társasjáték gyerekeknek. Részletes leírás megtekintéséhez kattints a termékre.

Raktáron
2.590 Ft

Piatnik társasjáték - A Mixfix társasjáték mellett garantált a szórakozást! Dobj a dobókockákkal és mondd ki gyorsan, amit rajtuk látsz. Rendeld meg most és légy te a legügyesebb nyelvtörő! A részletes leírás megtekintéséhez kattints a termékre!

Előrendelhető
3.090 Ft

Mi jut eszedbe először egy székről? És egy focilabdáról? Ebben a mókás szójátékban most próbára teheted az asszociációs készségedet és a kreativitásodat...no meg a gyorsaságodat is, hiszen a homokóra kíméletlenül lejár! Hány kategóriát sikerült lefedned az adott lappal?

Raktáron
4.090 Ft

Készítsetek saját keresztrejtvényt! Kezdésnél mindenki kap betűket, majd ezekből kell okosan gazdálkodnod. A Blanko szójáték során minden körben betűket kell leraknotok egymás mellé úgy a táblára, hogy értelmes szavakat kapjatok mind függőlegesen és mind vízszintesen.

Előrendelhető
4.290 Ft

A Rummikub egy kiváló családi és party betűtársasjáték, melyet garantáltan az egész társaság élvez majd. Rakd ki a kapott betűidből a lehető leghosszabb értelmes szót! Az egyes betűlapkák pontot érnek, így a kirakott szavak is mind pontokat érnek, a társasjáték végén az lesz a nyertes, aki a legtöbb pontot gyűjtötte a kirakott szavakkal.

Raktáron
4.690 Ft

Bővítsd szókincsed ezzel az izgalmas szójátékkal! A Blanko Junior szójáték olyan gyerekeknek készült, akik most ismerkednek a szavak tömkelegével. Kiváló oktató jellegű betűjáték, ami felkészíti a gyerekeket az iskolakezdésre. Fejleszd szókincsed érdekes ábrák, színes piramisok és feladatokat tartalmazó kártyák izgalmas keverékével!

Raktáron
5.370 Ft

A Pathwords társasjátékkal a szójáték és a logikai feladványok rajongói is remekül szórakozhatnak! Ez a játék a klasszikus szókereső és a Tetris párosítása. A játékban az átlátszó, színes, tetris elemekhez hasonló alakzatokkal kell kitakarni a betűhalmaz szóalkotó részeit. 40 szójátékon keresztül biztosított a logikai kihívás!

Előrendelhető
5.370 Ft

A Pathwords Junior társasjátékkal a szójáték és a logikai feladványok kis rajongói is remekül szórakozhatnak! Ez a játék a klasszikus szókereső és a Tetris párosítása. A 40 szójátékon keresztül biztosított a logikai kihívás!

Előrendelhető
5.370 Ft

A Rummikub Luxury kiadásában nagyobb méretű számokkal játszhatunk, mint az alap számos Rummikub-ban. Ez a játék a rablórömihez hasonlóan nagy logikai készséget igényel. Népszerűsége annak köszönhető, hogy minden forduló más és más. Háromévente világbajnokságot is rendeznek belőle, több mint 30 ország részvételével.

Előrendelhető
5.390 Ft

A kétértelműség sok szórakoztató pillanatot szül, erre most újabb bizonyíték a Popular Playthings Ambiguity betűjátéka. Guríts a nyolc betűkockával, majd fordítsd fel a két perces homokórát. A betűket másképpen látod attól függően, hogy milyen szögből nézed őket... vess egy pillantást a felfordított betűkre anélkül, hogy elmozdítanád azokat, és írj le minél több szót belőlük, ami eszedbe jut.

Raktáron
5.470 Ft

A Scrabble Junior társasjátéknak köszönhetően a felnőttek után mostantól a gyerekek is élvezhetik a Scrabble társasjáték izgalmait. A Scrabble Junior a népszerű betű és szójáték kicsiknek készült változata. A játékelemek egyik oldalán egyszerűbb képek és előre megrajzolt betűk vannak. A játékkal fejleszthető a gyerekek olvasási és tanulási készsége is.

Raktáron
5.970 Ft

A Scrabble, világszerte népszerű betű- és szójátékot már valószínűleg senkinek se kell bemutatni. A szókirakó játékok legeredetibb változata. Lényege, hogy az elemek lerakásával értelmes szavakat alkossunk. Egyszerűnek tűnik, hogy hét kihúzott betűből egy szót alkoss? Még ekkor is, ha abból hat magánhangzó?

Előrendelhető
6.970 Ft
TALÁLATOK SZŰRÉSE
Életkor
Játékosszám
Játékidő
Nehézségi szint
Nyelv
banner
Kövess minket!