A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Kategóriák

Az emlékezet szórakoztató őre és erősítője a memóriafejlesztő játék

A memória vagy emlékezet, az a kognitív képesség, amire a legnagyobb szükségünk van a mindennapok során. Sokan kiváló memóriával rendelkeznek, mások pedig gondokkal küzdenek a rövid vagy hosszú távú memória területén.

Akármelyik csoportba is tartozol, neked is jól jöhet egy is emlékezetgyakorlat. Erre sokféle módszer kínálkozik, közülük a legkönnyedebb és legszórakoztatóbb, ugyanakkor hatékony is egyben a memóriafejlesztő játék használata. Ha szereted a társasjátékokat, akkor nem hagyhatod ki az emlékezőtehetségedet megdolgozó játékokat sem, mint például a klasszikus Family farm, a figyelmet igénylő Findnix, vagy éppen a gyerekek kedvence a Speed Cup, a Piatniktól.

A sok különféle memóriafejlesztő játék minden korosztály számára jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kínál és eközben akár az egész család együtt fejlesztheti emlékezőtehetségét. Hosszú téli estéken, vagy unalmas, szürke délutánokon a legjobb időtöltés a társasjátékozás, ezzel általában a kicsiket is le tudod ültetni egy asztalhoz. Mivel a társasjátékok majd mindegyik egyszerre segíti a tanulást és különböző képességeket is fejleszt, a velük eltöltött idő nem hiába telik el, azt tapasztalni fogod gyermekeid szókincsén, fogalmazási módján, elméjük fürge mozgásán. Különösen elősegíti az iskolai jó teljesítményt, ha időről időre előkerül egy memóriafejlesztő játék, aminek segítségével játékosan, sok nevetés között fejleszthetitek a kicsik memorizáló képességét.

Ha nincs otthon a polcon ilyen játékotok, akkor sincs semmi gond, hisz mi sem könnyebb, mint beszerezni. Az interneten percek alatt kiválaszthatod azokat a játékokat, amikre szükséged lehet, legyen az memóriafejlesztő játék, vagy bármilyen más társasjáték. A széles választék, a megfelelő árak és a minőségi termékek mellett, minden játékról részletes ismertetőt is olvashatsz, hogy kiválaszthasd azokat, amelyek leginkább megfelelnek igényeidnek. Csak memóriafejlesztő játék legalább egy tucatnyi kapható, így egyedül s bőség zavara az, amivel meg kell küzdened vásárlás, esetében.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek