A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

A társasjáték webáruház remek készlettel rendelkezik

Ha szeretnél te is különleges társasjátékokat beszerezni egy megbízható és igényes weboldalról, akkor mi segíthetünk! A társasjáték webáruház már sok éve megbízhatóan működik és minden ügyfelünk elégedett a vásárlás után.

Remek stratégiai társasjátékokat, memóriajátékokat, fejtörőket és egyéb termékeket találhatsz a társasjáték webáruházban, amelyek garantált szórakozást és elfoglaltságot nyújtanak a borús, esős napokon is. Ha stratégiai játékokról van szó, akkor nem kell tovább weboldalakat keresgélned eredménytelenül. A társasjáték webáruházban megtalálod a legjobbakat! Ismerd meg te is a Hive világhírű stratégiai játékot, mely számos nemzetközi díjat nyert el az elmúlt pár év során, ezért is az egyik legnépszerűbb választás jelenleg vásárlóink körében. Egy rendkívül híres játékról van szó, amely többek között a Mensa Select díjat is kiérdemelte, melyet az American Mensa csoport magas intelligencia szintű tagokból álló csoportja szokott javasolni és nagy megtiszteltetést jelent, ha egy játék megkapja a nominációt.

Az 5 legkiválóbb társasjátékok között szerepelt a Hive stratégiai játék is, amelyet te is megtekinthetsz a társasjáték webáruházban bármikor! A Hive egy magas IQ szintet igénylő, különleges kihívást jelentő, eredeti, jól megtervezett, és rendkívül nagy kreativitással bíró játék, amely sok órányi kihívást és szórakozást biztosít annak, aki kipróbálja. A stratégiai játék 2x11 darab különlegesen illusztrált hatszögű elemet tartalmaz, melyeken különböző bogarak szerepelnek. A játéktér a hatszögű elemek lerakásával alakítható ki a szükséges módon, a részletes instrukciók az útmutatóban vannak mellékelve.

Ez egy stratégiai játék, tehát gondolkodásra lesz szükséged, ha nyerni szeretnél. A játék célja a különféle bogarakkal, hangyákkal, pókokkal és egyéb rovar katonákkal bekeríteni az ellenfél Méhkirálynőjét. Kicsit olyan, mint a sakk, azonban légy figyelmes! A rovarok minden tagja más lépésekre képes és ezt ki kell használni! Ez az ötletes játék semmihez sem hasonlítható módon tornáztatja meg az agyad és korrekt áron meg is vásárolhatod a társasjáték webáruházban.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek