A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

A társasjáték rendelés pár kattintással megoldható

Szeretsz együtt lenni barátaiddal és boldog hangulatban eltölteni az idődet? Mi a jobb egy kis társasjátéknál erre a célra?

A társasjáték rendelés nálunk mindössze pár kattintással megoldható és máris elhozzuk neked az új játékokat, amelyek remek élményekkel gazdagíthatják a mindennapokat. Te vagy az asszociációs játékok királya? Rá tudnál vezetni másokat úgy is a megoldásra, hogy szinte semmilyen hangot nem adsz ki és nem mutogatsz? Ebben az esetben a nagysikerű Imagine társasjátékot neked találták ki. Legyél te a legkreatívabb játékos! Az online társasjáték rendelés lehetővé teszi, hogy a karosszék kényelméből rendeld meg ezt az igen szórakoztató és cseles játékot, amely az egész család számára jó választás lehet.

Az Imagine családi társasjáték egy olyan, izgalmas feladványokból álló játék, ahol multifunkciós szimbólum-kártyákon szereplő egyszerű ábrák mozgatásával vezetheted rá a többieket a megoldásra, mindeközben természetesen nem elárulva azt túl könnyen. Az Imagine egy igen különleges játék, amelyet családok számára találtak ki. A világszinten is ismert Activity kommunikációs játékkal ellentétben az Imagine esetében nincs lehetőséged mutogatni, megszólalni, sem pedig rajzolni. A rendelkezésedre álló 61 darab szimbólum kártyát kell minél ügyesebben felhasználnod, hogy társaid rájöjjenek a megoldásra. Ne feledd, a társasjáték rendelés bármikor a rendelkezésedre áll és azonnal megrendelheted ezt a remek játékot! Használd a fantáziádat! Ez a játék a csapatmunkáról és a szórakozásról szól. A többi játékos csak egy egyszerű kört lát a kártyán?

Neked mondjon többet! Az Imagine nagymértékben építkezik a fantáziára, ezért a lehetőségek tárháza tulajdonképpen végtelen. Keress hozzá további alakzatokat, forgasd el a kártyákat, tedd egymásra, késztesd mozgásra a lapokat, egyszóval használd a fantáziádat! A társasjáték rendelés szolgáltatásunk bármikor elérhető a számodra, így, ha megtetszett ez a játék, akkor csak el kell látogatnod webáruházunkba, ahol pár kattintással le is adhatod rendelésed. Kezdődjék a játék!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek