A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

A Rubik kocka nem hiányozhat egyetlen gyermek szobájából sem

Fejlesztő játékok forgalmazása terén nagyszerű ajánlatokkal váruk online szaküzletünkben. Minden bizonnyal számodra is ismeretes a Rubik kocka, amelyet világszerte is a legtöbben ismernek.

Egy kifejezetten egyszerű játékról van szó: a kocka minden oldalának egyforma színűek kell lennie, így kell forgatni az egyes elemeket, amely már korántsem egyszerű logikai feladat. Nálunk vásárolhatsz Rubik kockát, amellyel ha rendszeresen játszik gyermeked, akkor ennek hosszabb távon mindenképpen meglesz az eredménye, mivel a logikai képességet remekül fejleszti.

Vannak, akik időre rakják ki a kockát. Versenyeket is szoktak rendezni, hogy ki a leggyorsabb. Online áruházunkban külön kategóriában találhatod meg a Rubik játékokat és remek árak mellett tudsz vásárolni, amely egy fontos érv mellettünk. Nem csak maga a Rubik kocka vásárolható meg nálunk, hanem ennek továbbfejlesztett változatai is. A Rubik Twist kevesek számára ismert, azonban ez is a kocka alapelvén működik, csak itt háromszögek vannak és más színkombinációk kirakása a cél. Lehetőséged van vásárolni matrica szettet is kockához, ha esetleg már megfakultak volna a régin a színek a sok használat miatt.

A Rubik Void Lyukas kocka, a Mirror tükrös kocka, logikai társasjáték is beszerezhető honlapunk kínálatában. A Rubik, mint márkanév, így már nem csak egyetlen terméket fed le, hanem egy egész játék palettára terjed ki, amelynek a fő célja a logikai készségek fejlesztése. A termékek alatt közvetlenül láthatod az árat is. Hogy pontosan hogyan kell játszani az adott játékkal, azt a bemutató leírásban tudod elolvasni. A Rubik kocka egy örök játék, amellyel szinte minden gyermek szeret játszani, nem csak fiúk vagy lányok. Kisebbek mellett nagyobbak is szívesen használják ezt a játékot. Sőt, még felnőttek esetében is javasolt a Rubik kocka forgatása. Ha szeretnél gyermekednek hasznos játékokat vásárolni, akkor ne habozz, hanem add le nálunk a megrendelésedet. A Rubik kocka mellett ismerd meg az összes többi játékunkat is virtuális polcainkon!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek