A webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldalunkon való tovább böngészéssel elfogadod a cookie-k használatát.

A rubik játékok jó kihívásokat tartogatnak

Ki ne hallott volna már a Rubik kockáról?

A Rubik játékok bizony igen népszerűvé váltak az elmúlt években és már nem csak a kocka az egyetlen Rubik típusú játék, amellyel elüthetjük az időt. Számtalan egyéb adaptáció is érkezett, valamint különböző kiegészítők és teljesen újfajta logikai feladványok is, amelyek mind igazi kihívást jelenthetnek. Az egyik legnépszerűbb ezek közül, amelyet webáruházunkban is megtekinthetsz, az a Rubik gubanc logikai játék. Ha szeretnéd egy unalmas napon kicsit elütni az időt, vagy gyerekeid számára valamilyen kihívást adnál, akkor ez a játék tökéletes választás.

A Rubik Gubanc Rubik Ernő különleges logikai játéka, amely tulajdonképpen első rápillantásra még nagyon egyszerűnek tűnhet, de hamar rá kell jönnöd, hogy a kirakó megoldása bizony igen komoly agymunkát fog igényelni. A legjobb dolog a Rubik játékokban, hogy többet fogunk vele foglalkozni, mint hinnénk. A Rubik Gubanc lapkái kétoldalasak és a rajtuk lévő zsinór mintáknak színük és menetirányuk szempontjából is tökéletesen illeszkedniük kell a mellettük lévőkhöz. Sok kombináció van, ezért a megoldás kirakása bizony nem mindig egyszerű. Ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a Rubik Gubanc fejtörő elemeit összesen 95 126 813 710 variációban lehet lerakni. Mindezek közül viszont csak 2 jó megoldás van!

Láthatod tehát, hogy a feladvány megoldása bizony fejtörést fog igényelni. A lapok mindegyikén négy darab különböző színű madzag látható összefonódva. Az ábrák igazából ugyanúgy néznek ki, eltekintve az egyes madzagok színeitől. Kezdődjék a játék! A Rubik játékok előnye, hogy egyedül és egymás ellen is játszható, ez pedig a Gubancra is igaz. Ha többen is játszotok, akkor úgy érdemes, hogy az veszíti el a játékot, aki már nem tud lerakni lapkát, vagy aki már nem tud újabb variációt kitalálni. A Rubik játékok remek időtöltést jelentenek az unalmasabb napokon és gyerekekkel együtt is lehet játszani, akik biztos értékelni fogják az új kihívást és a kisebb fejtörést. Tekintsd meg webáruházunk termékeit!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek